הקישוט סוכה שלי

• הוסף לסימניות
את יכולה להצמיד שיפוד ל-2 צידי המסגרת בשליש העליון של כל "כוורת" ואז על השיפוד להדביק אותיות.
או רצועת שקף צרה. אם האותיות לא גדולות מידי הן לא תסתרנה.

הנופים יצירתיים ומושקעים, ממש הדמיה מציאותית...

• הוסף לסימניות
או רצועת שקף צרה. אם האותיות לא גדולות מידי הן לא תסתרנה.

הנופים יצירתיים ומושקעים, ממש הדמיה מציאותית...
תודה
ניסיתי לעשות הדמיה לרעיון של @hbecker
איך זה?
נמר עם כיתוב.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!
איזה יצירתיות...

• הוסף לסימניות
כי בנשר לא יראו את זה
הוא ענק ומפלצתי
וגם באריה אין מקום על השמים
הלכתי אחורה לבדוק שוב....
לדעתי יש מקום גם בנשר מתחתיו וגם באריה. הייתי עושה את זה אפילו במחיר של להוריד צמח אחד,
יש משהו בהדבקה על הרקע(ולא בשורה ישרה ) שמשתלב יותר טבעי עם הנוף מאשר הפס החיצוני שברור שהוא נוסף לאחר מעשה ...

וחוץ מזה אולי זה הייתי צריכה לכתוב בהתחלה זה פשוט מדהים ומקורי ,
אהבתי שזה קופסא אבל מאווררת...

• הוסף לסימניות
הלכתי אחורה לבדוק שוב....
לדעתי יש מקום גם בנשר מתחתיו וגם באריה. הייתי עושה את זה אפילו במחיר של להוריד צמח אחד,
יש משהו בהדבקה על הרקע(ולא בשורה ישרה ) שמשתלב יותר טבעי עם הנוף מאשר הפס החיצוני שברור שהוא נוסף לאחר מעשה ...

וחוץ מזה אולי זה הייתי צריכה לכתוב בהתחלה זה פשוט מדהים ומקורי ,
אהבתי שזה קופסא אבל מאווררת...
במציאות, לא רואה סיכוי להכניס אותיות לרקע של הנשר, אנסה בכל זאת.
תודה.
זו ה"קופסא" המקורית:
upload_2019-10-6_23-6-37.png

• הוסף לסימניות
מאמינה לך,
התמונותת והמציאות לא תמיד הולכות ביחד...

אולי האותיות עץ שיש לך גדולות ואפשר לקנות קטנות יותר?
או להזמין מטפט?

• הוסף לסימניות
לא הייתי משלבת את האותיות בשורה עורפית או סימטרית אלא זורמת מעל ובתוך המסגרת,
בכל מסגרת במיקום אחר,
איך?
צריכה עוד לעבד כי על שקף נ"ל קצת .... אבל אולי עם חוט דייגים

• הוסף לסימניות
לא הייתי משלבת את האותיות בשורה עורפית או סימטרית אלא זורמת מעל ובתוך המסגרת,
בכל מסגרת במיקום אחר,
איך?
צריכה עוד לעבד כי על שקף נ"ל קצת .... אבל אולי עם חוט דייגים
אשמח שתפרטי קצת יותר, לא כ"כ הבנתי

• הוסף לסימניות
אשמח שתפרטי קצת יותר, לא כ"כ הבנתי
אנסה,
נניח במסגרת של הוי עז כנמר להתחיל מעל הצלע הימנית העליונה אלכסונית לכיוון מתחת מפגש האמצע בצד שמאל אבל בצורה גלית כלפי עומק המסגרת,
מקווה שמובן.

• הוסף לסימניות
ממש יפה! אהבתי שעשית את היצירה בתוך קערה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה