מידע שימושי הקלדה עיוורת

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ לי על תוכנה ללימוד הקלדה עיוורת, ומאיפה אפשר להוריד

תוכנה שבטוח אפשר לדעת להקליד בלי להסתכל על המקלדת, אלא רק על הדפים

יש כזה דבר????

• הוסף לסימניות
קליק און

• הוסף לסימניות
בעבר למדתי עם תוכנה להקלדה עיוורת, אבל לא הצלחתי ללמוד שם איך עושים בצורה עיוורת גם את הפסיקים והנקודה, וההדגשה, והקו מתחת למילה, וכדומה

• הוסף לסימניות
פשוט לא להתעייף מקלידים ולא נשברים מטעויות ובסוף זה נכנס בתת הכרה שאי אפשר להתרגל מזה

• הוסף לסימניות
אל תדאג/י, זה אפשרי. ואת/ה תצליח/י.
אני למדתי על קליק שיטה עיוורת. (אין לי מושג אם עדיין קיים)
אב בעיקר לכתוב הרבה. והרבה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ואפשר ללמוד משם ה-כ-ל? ממש לכתוב בלי להסתכל כלל על המקלדת? פשוט אני לא כל כך מאמינה בעצמי זו האמת

• הוסף לסימניות
כמה שעות כפול ימים צריך להשקיע כדי ללמוד הקלדה עיוורת?

• הוסף לסימניות
כמה שעות כפול ימים צריך להשקיע כדי ללמוד הקלדה עיוורת?
לי לקח ללמוד את כל האותיות אבל בלי פסיקים וכדומה, במשך שעתיים כל יום למשך שבוע.
אבל הבעיה אצלי שהתייאשתי דיי מהר ולא למדתי סימני שאלה ונקודת קריאה וכל הסוג הזה,
וגם לא עשיתי חזרות אז שכחתי לגמרי

• הוסף לסימניות
לי לקח ללמוד את כל האותיות אבל בלי פסיקים וכדומה, במשך שעתיים כל יום למשך שבוע.
אבל הבעיה אצלי שהתייאשתי דיי מהר ולא למדתי סימני שאלה ונקודת קריאה וכל הסוג הזה,
וגם לא עשיתי חזרות אז שכחתי לגמרי
ממש קצת
באיזה תוכנה מלמדים גם נקודות פסיק וכדו'?

• הוסף לסימניות
נקודה ופסיק וסלש וכו' הוא חלק בלתי נפרד מהאותיות ממש לא מסובך אבל דבר הראשון להתמקד באותיות ולא לחשוב על הפינות והתוספות ואחר כך תקלוט גם את זה אוטומטי

• הוסף לסימניות
נקודה ופסיק וסלש וכו' הוא חלק בלתי נפרד מהאותיות ממש לא מסובך אבל דבר הראשון להתמקד באותיות ולא לחשוב על הפינות והתוספות ואחר כך תקלוט גם את זה אוטומטי
לך יש ניסיון בזה? אתה הצלחת ללמוד הקלדה עיוורת על מלא לגמרי?

• הוסף לסימניות
אני אישית מקלידה עיוור עברית ואנגלית .
למדתי לפני שנים עם תוכנה שלדעתי היום לא עולה בוינדוס 10 - תיק תק או טיקטק .. כבר לא זוכרת ..
לדעתי זה נטו תירגול , להתחיל מהאותיות הראשוניות ח, וכ' ואז לכל השורה וכך הלאה.
ככל שתכתבו יותר כך תתרגלו יותר.

• הוסף לסימניות
אני אישית מקלידה עיוור עברית ואנגלית .
למדתי לפני שנים עם תוכנה שלדעתי היום לא עולה בוינדוס 10 - תיק תק או טיקטק .. כבר לא זוכרת ..
לדעתי זה נטו תירגול , להתחיל מהאותיות הראשוניות ח, וכ' ואז לכל השורה וכך הלאה.
ככל שתכתבו יותר כך תתרגלו יותר.
תגידי, אם אתרגל על מחשב נייד קטן ואח"כ אעבור למחשב נייד גדול, אני ג"כ ידע עדיין את ההקלדה על עיוור?

• הוסף לסימניות
המקלדת אותה מקלדת חוץ מאזור ה NUMPAD שזה אזור המספרים במקלדת רגילה.
כך שאני לא רואה הבדל בלמידה.

• הוסף לסימניות
המקלדת אותה מקלדת חוץ מאזור ה NUMPAD שזה אזור המספרים במקלדת רגילה.
כך שאני לא רואה הבדל בלמידה.
כי לי לפני כמה שנים כשלמדתי הקלדה עיוורת [וכבר שכחתי], היה לי קשה לעבור ממחשב קטן למחשב רגיל, כי המרחק בין הכפתורים שונה

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ לי על תוכנה ללימוד הקלדה עיוורת, ומאיפה אפשר להוריד

תוכנה שבטוח אפשר לדעת להקליד בלי להסתכל על המקלדת, אלא רק על הדפים

יש כזה דבר????
למדתי בעבר עם תוכנת קליק און,
הייתי בטוחה שאני גומרת את השיעורים ואני יודעת הקלדה עיוורת!!!
אבל זהו, שהדבר הכי חשוב הוא לתרגל סתם, בלי תוכנה בדווקא.
עכשיו אני מקלידה חופשי ו--- כן! בלי להסתכל בדפים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה