כללי הקלדה -קונטרס

• הוסף לסימניות
אני צריכה ממש בדחיפות תמחור להקלדה של חוברת קונטרס
הלקוח מביא לי את החומר שלו בכתב ידו ואני אמורה לפענח אותו ,ולהקליד, ולעמד:rolleyes:
ממש דחוף לי

• הוסף לסימניות
מחיר ממוצע להקלדה
1000 תוים = 4 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;n4900559:
מחיר ממוצע להקלדה
1000 תוים = 4 ש"ח

אוקיי, הרי הלקוח אינו יודע כמה יצא לו תווים בשביל לדעת אם ללכת על זה , כיצד אני נותנת לו שיעור כללי ?

• הוסף לסימניות
ראשית כל, אין כל חובה לתמחר לפי המחיר הנ"ל, יש כאן משהו מאד לא הוגן כשהכתב לא קריא, את יכולה לומר שזהו ניסיון, אך אם יש גם קושי בפיענוח הכתב, בפרט אם זה מאט את קצב העבודה, ניתן, רצוי וחובה לתמחר גבוה יותר, ואם יש פרייארים שיעשו את זה, זו בחירה שלהם...

את יכולה גם לבחור שאת זו שתהיה הפרייארית :)...

• הוסף לסימניות
(זה לבחור ישיבה ), אז הפעם אצא קצת מגדר הרגיל
ואני אשמח לדעת על עוד שיטת אופן תמחור- לעמוד /שעה -אשמח לתשובה ממוקדת שיידע על כמה זה הולך לצאת לו , פלוס מינוס
אני רוצה לדעת את מחירי השוק-ואדע לתמרן בין לבין
תודהההה!!:)

• הוסף לסימניות
מספר תוים להקלדה אפשר לשער ע"י ספירת תוים בשורה אחת ממוצעת, להכפיל במספר השורות בעמוד ובמספר העמודים.

• הוסף לסימניות
ראוי להערכה, ובמקרה זה אכן, אדם עם ערך נכון לתורה וללומדיה היה מתגמש ככל האפשר ואף יותר... את צריכה לבדוק את המחיר לשעה המינימלי שבשבילו תעבדי (לכאורה השכר שתקבלי הוא גם החזקת תורה...) ולשקלל את הנתונים ביחס לפי ממוצע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה