הקלטה איכותית דרך המחשב

• הוסף לסימניות
שלום.
אני עורך שיעורים באודיו סיטי ומפעם לפעם אני צריך להוסיף לרצועה הקלטות שלי. כיום אני מקליט דרך אוזניות של פלאפון :)... והאיכות כמובן על הפנים...
אשמח לקבל המלצה לאיך אוכל להקליט דרך אודיו סיטי בהקלטה שתצא ברורה ואיכותית באופן מקסימלי.
תודה מראש על העזרה!

• הוסף לסימניות
הכי טוב אם תרכוש כרטיס קול ומיקרופון ואיתם תקליט דרך אודיו סיטי או תוכנה אחרת, זה אמור לעלות באזור ה 1000 שח ומעלה. אפשרות פחות טובה אבל בהחלט לא רעה בשביל הקלטת שיעורים, תקנה מיקרופון שמתחבר למחשב שעולה באזור ה - 50 שח (אולי אפילו פחות..) ואיתו תקליט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום.
אני עורך שיעורים באודיו סיטי ומפעם לפעם אני צריך להוסיף לרצועה הקלטות שלי. כיום אני מקליט דרך אוזניות של פלאפון :)... והאיכות כמובן על הפנים...
אשמח לקבל המלצה לאיך אוכל להקליט דרך אודיו סיטי בהקלטה שתצא ברורה ואיכותית באופן מקסימלי.
תודה מראש על העזרה!
אוזניות עם מיקרופון המיועדות לשיחות סקייפ וכדומה, עושות את העודה מצויין, מנסיון [עם כמה חברות פשוטות - כמדומה שקניתי ב"חנן"]

• הוסף לסימניות
בסוף המליצו לי על מיקרופון מדונה. קניתי ב90 ש"ח.
תודה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה