הקלטה איכותית

• הוסף לסימניות
אז ככה.... עד היום השתמשתי בזום/ בום/ נק מייק של פרוג...
הגיע הזמן לקנות מקרופון טוב!
על מה אתן ממליצות מנסיונכם האישי?
zoom 4 או שמספיק לי zoom2 ?
לקנות בום ונק או שמספיק לי רק אחד מהם?
בום עם מקל או שמספיק לי בום שמתחבר למעלה למצלמה?
אשמח לשמוע חו"ד רצינית בעניין!
מכל הנסיונות שלי אני עדיין לא הגעתי למסקנה מה הכי טוב ואשמח לשמוע ממשהי שמרוצה מאופן ההקלטה שלה..
נ.ב. אני כבר ממש עמוק בתחום ולכן לא מחפשת ציוד של מתחילה אלא משהו טוב שימשיך איתי הלאה!

• הוסף לסימניות
בצילום ראיונות-
לדעתי אל תסתמכי על נק בכל הקלטה חייב גם בום.
ממליצה בעקבות המלצת מומחים- על בום ונק.
בום על המצלמה לא קולט את הסאונד בצורה נקיה ואפשרות כזו היא ברירת מחדל, כמובן שעדיף עם מקל.
ואם את רוצה ללכת ולהשקיע על וויר לס-מעולה.

• הוסף לסימניות
אם איזו מצלמה את מצלמת? יש לך כניסת XLR לאודיו?
אם אין, מה עשית עד היום? הקלטת לזום ואח"כ סינכרנת בעריכה?
מה את מצלמת? אירועים? סרטים עלילתיים? דוקומנטריים?
את אומרת שכבר התנסית בציוד, מה התובנות שלך מההתנסות.
קצת יותר אינפורמציה מצידך תוכל לעזור לאחרים לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה