מחפשת למחר בבני ברק אולפן חמים, נעים ומקצועי להקלטת שיר די דחוף....:( אשמח לקבל פניות מתאימות!!!
ש שושי א. משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 4/1/16 הוסף לסימניות #1 מחפשת למחר בבני ברק אולפן חמים, נעים ומקצועי להקלטת שיר די דחוף.... אשמח לקבל פניות מתאימות!!!
E esti gefner משתמש פעיל עיצוב גרפי 4/1/16 הוסף לסימניות #3 בזמנו הייתי הולכת לאולפני מיוזיק (שרי סלבוטיצקי,גליזל) נהנתי כל רגע מקצועית ונעימה! זה המייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בהצלחה
בזמנו הייתי הולכת לאולפני מיוזיק (שרי סלבוטיצקי,גליזל) נהנתי כל רגע מקצועית ונעימה! זה המייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בהצלחה
R RG אדריכלית משתמש צעיר 5/1/16 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י ofakim;1923160: אולפני פס קול - 0527165289 לחצ/י כדי להרחיב... גם אני מאוד ממליצה!! מקצועית ושירות מכל הלב!
נכתב ע"י ofakim;1923160: אולפני פס קול - 0527165289 לחצ/י כדי להרחיב... גם אני מאוד ממליצה!! מקצועית ושירות מכל הלב!
ש שושי א. משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 11/1/16 הוסף לסימניות #7 אולפני פס קול - 0527165289 לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה לאולפני פס-קול על הסבלנות והמקצועיות הרבה! נהנינו מאד בשעת ההקלטה באולפן וכן מהתוצאה המדהימה!!! אין עליך!!!
אולפני פס קול - 0527165289 לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה לאולפני פס-קול על הסבלנות והמקצועיות הרבה! נהנינו מאד בשעת ההקלטה באולפן וכן מהתוצאה המדהימה!!! אין עליך!!!