הקלטה בטאבלט

• הוסף לסימניות
יש לי מיקסר שבמחשב אני מצליח להקליט ממש פשוט עם כבל rca לחור של המיקרופון במחשב (לא של האוזניות),
ניסיתי לעשות אותו דבר בטאבלט וזה לא מצליח לי, מישהו אמר לי שזה בגלל שבכבל rca יש על החיבור בצד של ה-oux רק שני פסים וצריך שיהיה שלש כמו באוזניות עם דיבורית, מישהו יודע אם זה נכון וזה קשור לזה או שפשוט א"א להקליט בטאבלט?

• הוסף לסימניות
גם אני הסתבכתי בזה בעבר ומהבירור יצא שתלוי באיזה טאבלט וצע''ג.
ומה שעשיתי למסקנא זה שהקלטתי במכשיר הקלטה שעולה 200 שח בכל חנות אלקטרוניקה
שיש לו יציאה למיקרופון.

• הוסף לסימניות
לאיפה הוא מתחבר במיקסר והאם בכל מיקסר גם בלי כרטיס קול או usb בקיצור מיקסר פשוט
ואיך קוראים למכשיר הזה כדי שאני יוכל לחפש בזאפ וכדו'

• הוסף לסימניות
צריך כבל שמתפצל לשני ראשים. וזה אומר שבמיקסר צריך כבל עם ראש אחד לבן ואחד אדום
(אם אתה מבין למה אני מתכוון בדיוק...) ואני משתמש במכשיר הקלטה OLYMPUS תחפש ויש להם
הרבה דגמים. וצריך לשנות בהגדרות של המקליט שיהיה על הרגישות הכי נמוכה.
אבל אני מחבר אותו לאורגן ומקליט ישר ממנו שזה הכי פשוט ואז זה עובד מעולה, ודרך מיקסר השתמשתי כמה פעמים ולא תמיד הלך חלק איכותי בלי רעשי רקע וצרימות אז תברר יותר טוב לפני שאתה קונה...

• הוסף לסימניות
היי!... ושכחתי להוסיף שלא צריך כרטיס קול וכד'...

• הוסף לסימניות
זו בעיה נפוצה.....
הפתרון הפשוט והמקובל הוא מפצל קטנצ'יק שמתחבר לטאבלט/סמארטפון ומפריד את זה לשתי כניסות - מיקרופון ואוזניות, ואז אתה משתמש בכניסה של המיקרופון כרגיל.....
אני אישית הזמנתי בעבר כמה כאלו מעלי אקספרס בכמה שקלים.......
אם צריך אביא קישור לדוגמה.

• הוסף לסימניות
זו בעיה נפוצה.....
הפתרון הפשוט והמקובל הוא מפצל קטנצ'יק שמתחבר לטאבלט/סמארטפון ומפריד את זה לשתי כניסות - מיקרופון ואוזניות, ואז אתה משתמש בכניסה של המיקרופון כרגיל.....
אני אישית הזמנתי בעבר כמה כאלו מעלי אקספרס בכמה שקלים.......
אם צריך אביא קישור לדוגמה.
נסיתי את זה בעבר על מחשב וזה לא הלך לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה