הקלטה לא טובה

• הוסף לסימניות
יש ברשותי הקלטה שמאוד נחוצה לי אבל ישנה בעיה שההקלטה קלטה ג"כ את הרעשים שהיו באולם שבו נערך הדרשה וכמעט לא שייך לשמוע את הדרשן
מישהו איודע איך אני מסתדר עם הבעיה הזאת???
האם ישנה תוגנה שיכולה לפתור לי את זה

• הוסף לסימניות
בנרו נסית? שם תוכל לנטרל רעשים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בס"ד
יש אפקט של WAVES שנקרא X-NOIS בעזרתו מנטרלים רעשים בצורה איכותית ומאוד טובה
דרך תוכנות ההקלטה

• הוסף לסימניות
בס"ד
יש פלאג של waves שנקרא x-nois והוא מעולה ומקצועי להורדת רעשים ולחדות בכאלו מיקרים
בפלאג הזה משתמשים דרך תוכנות הקלטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיתונאי;638358:
יש ברשותי הקלטה שמאוד נחוצה לי אבל ישנה בעיה שההקלטה קלטה ג"כ את הרעשים שהיו באולם שבו נערך הדרשה וכמעט לא שייך לשמוע את הדרשן
מישהו איודע איך אני מסתדר עם הבעיה הזאת???
האם ישנה תוגנה שיכולה לפתור לי את זה

יש פלאג של חברת waves שנקרא x-nois והוא מעולה להורדת רעשי רקע של הקלטות לא איכותיות
בפלאג הזה משתמשים דרך תוכנות הקלטה והוא מעולה גם לניקיון בעת העברת הקלטות מקלטת לדיסק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה