בקשה הקלטות אוטנטיות ממלחמות העבר במדינת ישראל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מחשפת דחוף הקלטות מכל מיני מלחמות:
1. ההקלטה ממלחמת ששת הימים "הר הבית בידינו"
2. הקלטות אולי מרבנים ואישי ציבור על התחזקויות
3. הקלטות ממעמדי תפילה
4. "נחש צפע"... "ועוד רעיונות ממכם...

• הוסף לסימניות
קישור נוסף של הר הבית בידינו- פתוח בנטפרי

ועוד קישור עם קטעים יפים נוספים

• הוסף לסימניות
אנא, מי יוכל הוריד לי מהיויטיוב? אין לי גישה..

• הוסף לסימניות
קישור נוסף של הר הבית בידינו- פתוח בנטפרי

ועוד קישור עם קטעים יפים נוספים
האם אפשר לשלוח לי ללא קישור , לא נפתח לי.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ImageToStl.com_יום+ירושלים+🇮🇱+הר+הבית+בידינו+-+תיעוד+נדיר+כבישת+הר+הבית+והכותל+המערבי+סרט+קצר+...zip
    9.1 MB · צפיות: 11
  • ImageToStl.com_מלחמת+ששת+הימים+-+הר+הבית+בידנו+|+כאן+11+לשעבר+רשות+השידור.zip
    4.7 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ImageToStl.com_מלחמת+המפרץ+1991,+"נחש+צפע",+אזעקה+פורצת+ברדיו+והוראות+לכניסה+לחדר+האטום+-+Gulf...zip
    2.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה