לשמוע תוכלו דרך הצלצולים.איך אפשר להוציא הקלטות של שיחות שהוקלטו בנוקיה 208?
או לכל הפחות איך ניתן לשמוע אותם בטלפון עצמו?
אם אני מביו נכון הכוונה היא איפה שאפשר לבחור צלצולים? אפשר לשמוע שם את כל ההקלטה או רק דקה או משהו כזה?לשמוע תוכלו דרך הצלצולים.
שחזור מלא בגירסה הכשרה
לכך התכוונתי.אם אני מביו נכון הכוונה היא איפה שאפשר לבחור צלצולים?
זו ההצעה שהציע לי סוכן הטלפונים לעשות עבורי בתשלום,ומה זה?
מעניין, אנסה ואשתדל לעדכן בל"נ.למחוק הקלטות בנוקיה 208 הכשר...
יש דרך
נכנס לשיחה , עושה הקלטה ועוצר את ההקלטה ממש בשניה הראשונה ,ככה זה כותב לך- ההקלטה קצרה מידי
ואז יש אפשרות להיכנס שם להקלטות
ולערוך, למחוק וכו'
תשחק עם זה קצת ותצליח....
לשמוע - הגדרות>>צלילים>>סוג צלצול>>אפשרויות>>שינוי>>פתיחת גלריה>>הקלטותקופץ על האשכול
איך אפשר לשמוע או להוציא בנוקי' C2.
מה זהNokia PC Suite
תוכנה למכשירי נוקיה, דרכה אפשר להתחבר לפלאפון (ע"י בלוטוס) ואז להוציא/להכניס קבצים ועוד כל מיני אפשרויותמה זה
ותודה על המענה
זה מה שידוע לי...אם אני רוצה להשמיע את ההקלטה לאחר, הדרך היחידה היא לשמוע את זה כצלצול?
למחוק הקלטות בנוקיה 208 הכשר...
יש דרך
נכנס לשיחה , עושה הקלטה ועוצר את ההקלטה ממש בשניה הראשונה ,ככה זה כותב לך- ההקלטה קצרה מידי
ואז יש אפשרות להיכנס שם להקלטות
ולערוך, למחוק וכו'
תשחק עם זה קצת ותצליח....
תודה רבה!מעניין, אנסה ואשתדל לעדכן בל"נ.
www.prog.co.il
כל זה גם בנוקיה 208 הכשר?אפשר פשוט לחבר ת'בלוטוס של הפלאפון למחשב, צריך לשחק עם זה והיו כאן כמה אשכולות מפורטים להפליא בעניין...
אחרי שמצליחים, זה נורא פשוט לחבר כל פעם, ואז אפשר גם לשלוח קבצים (כמדומני עם התוכנה שכתב @יהודי נוסף ) -תמונות, סרטונים קצרים (כדי שהגודל של הזכרון בנוקיה יספיק, אין שם הרבה מקום...) ושירים-אני הכנסתי כמה, ואגב-תמונות וסרטונים נפתחים בפלאפון... אפשרי גם לקבוע תמונה לרקע למסך
אחרי שעושים את זה אפשר גם להתקין עליו עוד מגוון תוכנות וקיצורי דרך וכדו'-מילון, תרגומון, בלוטוס תוקפני (או איך שבדיוק קוראים לזה)- בקיצור, עולם שלם של אפשרויות....!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים