דרוש מידע הקלטות בנוקיה 208 (כשר)

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוציא הקלטות של שיחות שהוקלטו בנוקיה 208?
או לכל הפחות איך ניתן לשמוע אותם בטלפון עצמו?

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוציא הקלטות של שיחות שהוקלטו בנוקיה 208?
או לכל הפחות איך ניתן לשמוע אותם בטלפון עצמו?
לשמוע תוכלו דרך הצלצולים.
להוציא או למחוק, לא ידוע לי על דרך נוספת מלבד שחזור מלא בגירסה הכשרה...

• הוסף לסימניות
למחוק הקלטות בנוקיה 208 הכשר...
יש דרך
נכנס לשיחה , עושה הקלטה ועוצר את ההקלטה ממש בשניה הראשונה ,ככה זה כותב לך- ההקלטה קצרה מידי
ואז יש אפשרות להיכנס שם להקלטות
ולערוך, למחוק וכו'
תשחק עם זה קצת ותצליח....

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה להשמיע את ההקלטה לאחר, הדרך היחידה היא לשמוע את זה כצלצול?

• הוסף לסימניות
אם אני מביו נכון הכוונה היא איפה שאפשר לבחור צלצולים?
לכך התכוונתי.
נדמה לי שניתן להקשיב שם לכל אורך ההקלטה, לא בטוחה.

זו ההצעה שהציע לי סוכן הטלפונים לעשות עבורי בתשלום,
כמו "לתכנת" את המכשיר מחדש.

יש דרך
נכנס לשיחה , עושה הקלטה ועוצר את ההקלטה ממש בשניה הראשונה ,ככה זה כותב לך- ההקלטה קצרה מידי
ולערוך, למחוק וכו'
מעניין, אנסה ואשתדל לעדכן בל"נ.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
איך אפשר לשמוע או להוציא בנוקי' C2.
לשמוע - הגדרות>>צלילים>>סוג צלצול>>אפשרויות>>שינוי>>פתיחת גלריה>>הקלטות
להוציא - ניתן ע"י התוכנה Nokia PC Suite

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש דרך
ולערוך, למחוק וכו'
מעניין, אנסה ואשתדל לעדכן בל"נ.
תודה רבה!

ניסיתי ואכן הצליח כפי שכתבתם.
עזרתם לי מאוד.

• הוסף לסימניות
אני עדיין מחפש אם יש דרך להוציא (לא למחוק) את ההקלטות לצורך השמעה שלהם. מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לחבר ת'בלוטוס של הפלאפון למחשב, צריך לשחק עם זה והיו כאן כמה אשכולות מפורטים להפליא בעניין...
אחרי שמצליחים, זה נורא פשוט לחבר כל פעם, ואז אפשר גם לשלוח קבצים שונים מהמחשב לפלאפון(כמדומני עם התוכנה שכתב @יהודי נוסף או עם זה) -תמונות, סרטונים קצרים (כדי שהגודל של הזכרון בנוקיה יספיק, אין שם הרבה מקום...) ושירים-אני הכנסתי כמה, ואגב-תמונות וסרטונים נפתחים בפלאפון... אפשרי גם לקבוע תמונה לרקע למסך
אחרי שעושים את זה אפשר גם להתקין עליו עוד מגוון תוכנות וקיצורי דרך וכדו'-מילון, תרגומון, בלוטוס תוקפני (או איך שבדיוק קוראים לזה)- בקיצור, עולם שלם של אפשרויות....!
מצורף קובץ עם הוראות פריצה
וכן קשור לאשכול עתיר ידע בעניין.... בהצלחה

קבצים מצורפים

• 1542737482756-הוראות_פריצה_לנוקיה_208_כשר_נכתב.pdf
    KB 420.7 · צפיות: 31
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר פשוט לחבר ת'בלוטוס של הפלאפון למחשב, צריך לשחק עם זה והיו כאן כמה אשכולות מפורטים להפליא בעניין...
אחרי שמצליחים, זה נורא פשוט לחבר כל פעם, ואז אפשר גם לשלוח קבצים (כמדומני עם התוכנה שכתב @יהודי נוסף ) -תמונות, סרטונים קצרים (כדי שהגודל של הזכרון בנוקיה יספיק, אין שם הרבה מקום...) ושירים-אני הכנסתי כמה, ואגב-תמונות וסרטונים נפתחים בפלאפון... אפשרי גם לקבוע תמונה לרקע למסך
אחרי שעושים את זה אפשר גם להתקין עליו עוד מגוון תוכנות וקיצורי דרך וכדו'-מילון, תרגומון, בלוטוס תוקפני (או איך שבדיוק קוראים לזה)- בקיצור, עולם שלם של אפשרויות....!
כל זה גם בנוקיה 208 הכשר?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מבטלים צליל הקלטת שיחה בנוקיה c2?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה