הקלטות והסרטות של גיטריסטים?

• הוסף לסימניות
שלום.. אני עולה חדש פה, פוסט ראשון. ראיתי אשכול שמיועד לשיתוף חומרים של נגני קלידים, מעניין אותי להכיר עוד גיטריסטים פה, אם ישנם! בשביל ההיכרות והכיף.. אני אתחיל :)

• הוסף לסימניות
שלום.. אני עולה חדש פה, פוסט ראשון. ראיתי אשכול שמיועד לשיתוף חומרים של נגני קלידים, מעניין אותי להכיר עוד גיטריסטים פה, אם ישנם! בשביל ההיכרות והכיף.. אני אתחיל :)
אשמח להכיר אותך, אבל 'רימון' חוסם לי..

• הוסף לסימניות
חסום, וגם בפעם השנייה זה חסום.
יש לך אפשרות להעלות קובץ שמע?

• הוסף לסימניות
אתה מצטט את תחילת הפוסט, טיפה אחרי העליתי קובץ מצורף ישר לכאן, לא קישור. מוזר שחסום!
בכל מקרה המרתי ל MP3 ואני שוב מעלה ישירות :)

קבצים מצורפים

• Orin goku demo.mp3
    4.2 MB
  • הוסף לסימניות
לא נעים לומר, אבל ביקשת להכיר גיטריסטים, ואני מתבייש לומר לידך שאינ גיטריסט...
אתה יודע מה יפה במוזיקה? שאין לאף אחד תחליף. אני לא אוכל להביא את הסטייל שאתה תביא. אז למה לא נעים?..
לי קוראים אורן שרון ואני מטלז סטון.
(y);)

• הוסף לסימניות
חחח אורן הבהלת את כולם עם הסרטון הזה, היית צריך להתחיל עם משהו קצת פחות מאיים ;)

• הוסף לסימניות
תמיררררר אתה פה! סוף סוף אחד עם שם לא בדוי.. תן לנו גם איזה ביצוע, יש לך יכולות!

• הוסף לסימניות
אחח יא רב דאס איז דער פעטרוצ'ינעייטור- מרפסן איגרי!

• הוסף לסימניות
חח אורן זה היה כל כך טוב שזה גרם לך לדבר אידיש? תרגום בבקשה :)

• הוסף לסימניות
טוב הנה משהו קטן.
ואווווו
גיטרה חשמלית זה החולשה שלי...(אני מנגן הרבה עם סאונד חשמלית בקלידים ..לא שאני משווה ..:LOL:)
שאלה קצת לא קשורה לאשכול... אולי כן קשור..
אפשר להגיע לכאלו סאונדים של חשמלית עם הפלאגינים שיש היום? (דגימות של גיטרות וכו)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי, התשובה לעניות דעתי היא לא. רק למי שלא מכיר גיטרה זה ישמע טוב. הסאונד כתו בודד יכול להישמע נחמד אבל הניואנסים של הנגינה עדינים מדי.

• הוסף לסימניות
אני לעתים קצרן בדיבור ולא שם לב. אפשר לעבוד על מי שלא מכיר גיטרה שזו באמת גיטרה אבל אי אפשר לזייף למי שמכיר. אולי עכשיו תמצא את ההיגיון במה שכתבתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה