בקווים של ימות המשיח אפשרי בתשלום יחידותב"ה אין לי אינטרנט בבית ואני מחפש פתרון להמרת דיבור לטקסט במצב לא מקוון, האם יש דבר כזה?
אם הדיבור ברור מאוד אפשר חינם דרך גוגל שי-טסכמה יחידות צריך שם לכל מילה?
והאם האפשרות היחידה זה בתשלום? האם אחד המשתמשים לדוגמה פיתח עוד דרך?
האם זה TTS או STT?פעם פרסמו דבר כזה, צריך לבדוק אם זה עדיין עובד:
![]()
קריינות ממוחשבת בוינדוס 10
@ZACK אמר בקריינות ממוחשבת בוינדוס 10: לי כבר מותקן 'אסף', וכשאני מפעיל את קורא הטקסטים הוא מקריין נהדר. זה עוד לא אומר ש'אסף' זמין עבור תוכנות אקראיות. בב...tchumim.com
STT הם ראשי התיבות של Speech To Text, מדבריך משתמע שאתה צריך את הדבר ההפוך: TTS, ר"ת של - Text To Speech.הצורך שלי כרגע הוא STT דהיינו המרת טקסט לדיבור (במצב לא מקון)
סתם יש לציין שגוגל בראשית דרכם בזיהוי כתב יד לטקסט התחילו בתמיכה בעיקר במצב מקוון, וכיום הם שינו את צורת התמיכה שלהם, שהיום יש תמיכה מצוינת במצב לא מקון
כולי תקווה שנמצא גם תמיכה בSTT גם במצב לא מקוון
ב"ה אין לי אינטרנט בבית ואני מחפש פתרון להמרת דיבור לטקסט במצב לא מקוון, האם יש דבר כזה?
הצורך כרגע הוא במצב לא מקוון
חיפשתי על המחירים של ימה''מ לשירות זה ומצאתי
האם מישהו פיתח איזה דרך לחבר בין גוגל STT לימה"מ?
אולי הם לא מאפשרים משום שזה שירות שהם נותנים בתשלום, יש לברר זאת
רק שיש טעות בכותרת שלי וכנ"ל, ולכן אתה צודק שהיה משמע מדברי שהייתי צריך TTSהצורך שלי כרגע הוא STT דהיינו המרת טקסט לדיבור (במצב לא מקון)
סתם יש לציין שגוגל בראשית דרכם בזיהוי כתב יד לטקסט התחילו בתמיכה בעיקר במצב מקוון, וכיום הם שינו את צורת התמיכה שלהם, שהיום יש תמיכה מצוינת במצב לא מקון
כולי תקווה שנמצא גם תמיכה בSTT גם במצב לא מקוון
בעיה אחת שם, אין אפשרות לנקד בתוך התוכנה, ולפעמים נשמע שהוא מדבר רוסית.STT הם ראשי התיבות של Speech To Text, מדבריך משתמע שאתה צריך את הדבר ההפוך: TTS, ר"ת של - Text To Speech.
תוכל להמיר טקסט לקול באמצעות תוכנת 'מפעל הפורמטים' (fornat factory) לפי ההסבר כאן:
![]()
שיתוף | חדש בפורמט פקטורי - המרת טקסט לשמע בעברית
בגירסא החדשה יש אותה כאן להוספת עברית הפעילו את הקובץ הזה הוספת אסף.reg ולאשר לאחר מכן יש לבחר את אסף בחלונית זו יש שם גם אפשרות לשנות את המהירות {רק בוינ...mitmachim.top
אני ניקדתי בתוך התוכנה, אבל לא התחברתי לקול (בלשון המעטה...), מה שגרם לי לצאת למסע חיפוש בו גיליתי של-azure של מייקרוסופט יש טכנולוגיה מתחרה שתומכת גם בעברית עם קול שנקרא 'אברי' (Avri), אבל זה מחייב שימוש ברשת ולכן לא הצעתי את זה כאן.בעיה אחת שם, אין אפשרות לנקד בתוך התוכנה, ולפעמים נשמע שהוא מדבר רוסית.
יש פיתרון?
יש קישור?אני ניקדתי בתוך התוכנה, אבל לא התחברתי לקול (בלשון המעטה...), מה שגרם לי לצאת למסע חיפוש בו גיליתי של-azure של מייקרוסופט יש טכנולוגיה מתחרה שתומכת גם בעברית עם קול שנקרא 'אברי' (Avri), אבל זה מחייב שימוש ברשת ולכן לא הצעתי את זה כאן.
זה המקור:יש קישור?
זה בתשלום אני רואה, הם מבקשים אשראי....זה המקור:
Azure Speech in Foundry Tools | Microsoft Azure
Explore Azure Speech in Foundry Tools(formerly AI Speech) for voice recognition and text to speech. Build multilingual AI apps with customized speech models.azure.microsoft.com
תוכל להתנסות כאן:
![]()
Israeli Hebrew Text To Speech: Hebrew AI Voice Generator
Convert text to speech in Israeli Hebrew with realistic Hebrew AI voices. Perfect for videos, games, & more. Start now!play.ht
תבדוק כאן:זה בתשלום אני רואה, הם מבקשים אשראי....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים