תוכנות הקלטת שיחות אוטומטית בנייד כשר

• הוסף לסימניות
במכשיר שלי לא נח להקליט כי הוא משמיע צפצופים
שמעתי על רעיון להתקשר לקו מימות המשיח ולעשות ועידה, ואז זה מקליט, אבל זה לא מתאים לי, כי אני לא רוצה לעשות ועידה
אני מחפשת שירות שעושה את זה אוטומטי
מישהו מכיר?
הנייד שלי כשר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מכשירים עם מקליט שיחה שלא עושים צפצוף
שימו לב שבחלק גדול מהם יש דבר קצת מציק שברגע שאתה מפעיל הקלטות שיחה ההקלטה היא לתמיד בכל השיחות ולא נותן לך אופציה אם אתה רוצה לשמור או לא, אלא הכל נשמר בזיכרון ואח"כ אפשר למחוק.

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש אפשרות להוריד את הצפצופים
אבל אני לא יודעת איך,
מישהו יודע מי מומחה בזה?

או אולי יש שירות הקלטת שיחות חיצונית בלי קשר למכשיר?

• הוסף לסימניות
באקסטרה מובייל אפשר להקליט שיחות - הכל נשמר בענן אבל גם אפשר לבחור אילו מספרים לא יוקלטו.
לא מפרסמים באתר חבילות כשרות, אבל יש להם.

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש אפשרות להוריד את הצפצופים
אבל אני לא יודעת איך,
מישהו יודע מי מומחה בזה?

או אולי יש שירות הקלטת שיחות חיצונית בלי קשר למכשיר?
אני עשיתי את זה אצלי בעבר ע"פ המדריך של @אלישי, עיין כאן: (ללא אחריות)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה אצלי בעבר ע"פ המדריך של @אלישי, עיין כאן: (ללא אחריות)
כן,
ראיתי את זה
ואני לא יודעת איך עושים את זה
יש מישהו שיודע לעשות את זה באופן בטיחותי?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
אין לי מילים
כבר שנים אני מחפש
ברוב הC2 אפשר להגיע באותו הרעיון למצלמה
תפריט>אנשי קשר>הוספת חדש>תרד עד למטה לתמונה תלחץ אפשרויות>שינוי>תצלום חדש
לפתיחת הגלריה תפריט>אנשי קשר>הוספת חדש>תרד עד למטה לתמונה תלחץ אפשרויות>שינוי>פתיחת גלריה>תמונות

• הוסף לסימניות
ברוב הC2 אפשר להגיע באותו הרעיון למצלמה
תפריט>אנשי קשר>הוספת חדש>תרד עד למטה לתמונה תלחץ אפשרויות>שינוי>תצלום חדש
לפתיחת הגלריה תפריט>אנשי קשר>הוספת חדש>תרד עד למטה לתמונה תלחץ אפשרויות>שינוי>פתיחת גלריה>תמונות
לי אין מצלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה