הקלטת שיר בבית

• הוסף לסימניות
שלום לחברי הפורום,
אין לי שום ידע או רקע בתחום ואני צריכה להקליט כמה שירים דרך הבית,
אם מישהו יכול להדריך אותי איך עושים את זה יעזור לי מאוד!

איזה אביזרים אני צריכה לקנות? (חוץ ממיקרופון?)
איזה תוכנה כדאי להוריד (חינמית כמובן אם יש..)
איך משתמשים בתוכנה?
אני לא צריכה שזה יהיה משהו ברמת 'על' אבל כן שיהיה את הקול המהדהד - (אקו) ותוצאות סבירות, בלי רעשים וכד'..
אשמח לעזרה בנושא
תודה!

• הוסף לסימניות
אם מדובר על משהו חד פעמי שלא אמור להיות איכותי במיוחד, כל מה שתצטרכו יהיה מיקרופון, שאותו תחברו לכניסת ה"מייק" של המחשב, וכל כלי אחר, אם יש, תחברו לכניסת ה"ליין" של במחשב.
(לא כולם יודעים, אבל יש שתי כניסות להקלטה. אחת נקראת "מייק" שמיועדת למיקרופונים, והשניה "ליין" שמיועדת למכשירים מוגברים, כמו אורגנית לדוג'.)
יש מצב שכרטיס הקול המובנה במחשב ייתן תוצאה גרועה, ותצטרכו לקנות/להשאיל כרטיס קול.
מלבד מיקרופון, או הכלי שאותו תקליטו, יש צורך בכבל, כמובן. תשתדלו שלא יהיה הכי זול. זה יכול להשפיע מאד.

תוכנה חינמית מפורסמת היא "אודיו סיטי". אפקטים סבירים נדמה לי שיש בכל תוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה