- הוסף לסימניות
יש משהו אחד יפה, ההתכתבות עם הציור של מאוריציו גוטליב, אהבתי מאוד.נכתב ע"י קקטוס;1072158:משעמם עד אימה...
ציונים:
צילום 2
בימוי: 1
עריכה מינוס 70000
משחק מינוס 9
תסריט מינוס 70
שירה 5
נכתב ע"י קקטוס;1072158:משעמם עד אימה...
ציונים:
צילום 2
בימוי: 1
עריכה מינוס 70000
משחק מינוס 9
תסריט מינוס 70
שירה 5
תראי, ההמון די התלהב מזה, אבל באמת אין שם יותר מדי..נכתב ע"י מוזיקאית;1072163:טוב עוד לא ראיתי כי אני מנותבת ועד שאני יראה..
לבנתיים יש לציין שהציון שלך לא עובר ת50%....אז מה שאומר שזה לא ממש מושך אותי ללכת לראות את זה..
נכתב ע"י מוזיקאית;1072163:טוב עוד לא ראיתי כי אני מנותבת ועד שאני יראה..
נכתב ע"י YONI10;1072413:מתוך "כיכר השבת"
צפו: הקליפ המדובר של מיכה גמרמן
העלות: 70 אלף דולר. (????????) למעלה ממאתיים איש משתתפים. התוצאה: קליפ חסידי, מרהיב ומושקע שטרם נראה • הזמר החסידי הראשון בברזיל מיכה גמרמן שר "סלחתי" • צפו (קליפ)
ועל זה נאמר..... השתגעתם?
70,000$??? מאיפה הם הקריצו את הסכום?
קליפ נחמד ואולי טיפה מעבר... אבל 70,000$???!!!!
או שהם שילמו סתם( כנראה שלא!!!)
או שיותר מסתבר שהם חושבים שהציבור מפגר ויקנה את הבאבע מייסעס שלהם!!!
נכתב ע"י ואקום;1072510:למה לא הגיוני?
תחשבו שמדובר בשבעים אלף שקל שמה משלמים בדולרים.
הגיוני מאד.
תסריט, שחקנים, צילומים, הפקה
אולי גם הלחן והנגינה כלולים כאן
תקציב סביר להפקה מושקעת ויפה.
פעם ראשונה אני רואה משהו שמתיחס לאמנות יהודית (גוטליב) בלי לסטות מהתוכן..
מקסים!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים