הקליפ החדש של שוואקי- מה דעתכם?

• פותח הנושא M.TS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, אפקטים טובים, שיר יפה, רק הבמאות וסדר העריכה לדעתי קצת מבולבל...

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לנו ה...

• הוסף לסימניות
באמת כמו שפופקו כתב באלגן לא מובן שלושה סיפורים מבולבלים ביחד שאמור להסתיים בסוף טוב ....
ובמצבים של עצב יש צבעים חדים ותוססים שלא ממש ממחיש את המצב....

• הוסף לסימניות
אינני יכולה לצפות כי הוא כותב לי שחסרים לי קודקים. איפה אפשר להוריד?

• הוסף לסימניות
לא מבינה בעריכת וידיאו אבל התעניינתי בשיר אז נכנסתי (אני מבינה במוזיקה), כצופה מהצד התבלגנה לי העלילה, היה כדאי להתמקד באחד מהסיפורים המרגשים ובעניין פתקי הכותל.
אהבתי מאוד את הרעיון של פתקי הכותל במיוחד עם הטיל. מתאים מאוד ליהודי הגולה ששולחים לכותל פתקים וזה נושא קרוב אליהם.

• הוסף לסימניות
ההסרטה מדהימה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי הכל, העריכה מדהימה. אהבתי במיוחד את הפתקים בסוף - מהמם.
לא אהבתי את ההסרטה של הרגלים היחפות
מה שהבנתי:
1. 2 ילדים נהרגו בפיגוע
2. ילד שגורש מגוש קטיף חולה
ומלחמת גוג ומגוג בליל הסדר
ומכל הפתקים של הבכיות נבנה ביהמ"ק
הבנתי טוב?

די מבלבל

• הוסף לסימניות
הבלבול בדיוק זה מבמאות/תסריט/עריכה - שגויה, בקיצור מי שהיה אחראי על בנית הסיפור הסופי מכל שעות הצילום.
הבעיה נובעת בדרך כלל, מכך שזה שקובע את הסיפור בקליפ, מכיר את כל החומרים ומבחינתו שהוא רואה את הסרט זה נראה לו טוב ומוכר ומובן, אבל תמיד תמיד, צריך להסתכל מלמעלה במבט של צופה חדש, או כמו שאומרים "מרוב עצים לא רואים את היער", וצריך לצאת החוצה ולהסתכל על היער, ולראות שיש כאן איזהשהו סיפור שלם מכל החלקים שהיו כאן, או בקיצור, שיש יער...

כרגע אני לא יודע, האם השיכור הוא האבא של הילד מביה"ח? והאם הילדה שמסתכלת מתה בפיגוע או לא...
באמת...:)

• הוסף לסימניות
הכל עניין של תסריט!

• הוסף לסימניות
ואוו!
כיף לראות ביצועים כאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;724905:
ואוו!
כיף לראות ביצועים כאלה
ומה איתנו?? (החסומים) לא מגיע לנו????

• הוסף לסימניות
מהמם!
אני אוהבת לראות שמשתמשים באפטר לביצועים שלהם היא נועדה
:)
עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;724908:
ומה איתנו?? (החסומים) לא מגיע לנו????
יש למעלה קישור לגמבו מייל, פתוח גם לחסומים,
מנסיון :)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהייתה כאן מטרה להעביר איזשהו ספור בצורה ברורה
יש כאן כמה מקרים, שמספיק חצי שניה כדי שנקלוט במה מדובר- ילד חולה, אב שכול, מלחמה... היות ושומעים כל כך הרבה סיפורים היום, מזדהים מאד מהר.
ואם הבנו שכל פתק מביע צרה, וכל היסורים והדמעות הם חלק מביאת המשיח, אז הם עשו את העבודה טוב.
קליפ זה לא סרט וחלק מהיופי, לטעמי זה סימני השאלה באמצע שגורמים לנו לחזור לתחילת הקליפ ולצפות בו שוב, וזה מה שעשיתי, כמה פעמים ובכל פעם נהנתי יותר עד ש... (אתם יודעים, כעורכים, תמיד חייבים לגלות פגשושים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה