הקמח המלא..

• הוסף לסימניות
הרהורים בעקבות פרשת הקוטג'
למה לא מטפלים במחירי הלחמים של הקמח המלא
שבגלל שזורקים בעיסת הבצק את כל הלכלוכים והמוץ שנשאר בשדה הדגן אחרי הקציר...
ועוד אי אלו עצמים כהים ובלתי מזוהים
מתייקר לפתע מחירו בכפליים
והעוילם גולם - קונה ובגדול ומשלם מלא מלא כסף!
זה מוצר צריכה הרבה יותר בסיסי מהקוטג'
ו'מלא מלא' אנשים אוכלים רק אותו,
בעיקר ממתי שהטרנד הבריאותי בתחום זה תפס גובה בשנים האחרונות
ועדיין לא הכניסו אותו למוצרים שתחת מחירי פיקוח
וכל מאפיה חוגגת בתחום כידוע לכל
אשמח אם מישהו מכם יעלה נושא זה למקומות בו ניתן להוביל מהלכים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיין;587784:
הרהורים בעקבות פרשת הקוטג'
למה לא מטפלים במחירי הלחמים של הקמח המלא
שבגלל שזורקים בעיסת הבצק את כל הלכלוכים והמוץ שנשאר בשדה הדגן אחרי הקציר...
ועוד אי אלו עצמים כהים ובלתי מזוהים
מתייקר לפתע מחירו בכפליים
והעוילם גולם - קונה ובגדול ומשלם מלא מלא כסף!
זה מוצר צריכה הרבה יותר בסיסי מהקוטג'
ו'מלא מלא' אנשים אוכלים רק אותו,

אתה טועה.
לא זורקים את הלכלוכים פנימה, אלא פשוט לא מוציאים אותם מהקמח.

• הוסף לסימניות
בעיירה היה הלחם השחור נחלתם הבלעדי של העניים, שלא היתה בהם היכולת לרכוש קמח נקי ומזוקק...

• הוסף לסימניות
מעניין באמת לבדוק את זה.

במחשבה ראשונה הסיבה היא פשוטה: המחירים של הלחם המלא לא בפיקוח. זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיין;587784:

לא הכניסו לפיקוח וגם לא יכניסו, כי המושחתים שיושבים למעלה יש להם כסף לכל מה שהם צריכים ובחיים לא יכולים להבין את מעמד הביניים ומטה.

• הוסף לסימניות
יש כמה הבדלים בין קוטג' ללחם מלא... באשר לקוטג'- המוצר התייקר בלי חשבון, באופן שרירותי לחלוטין- חלק מן התמיכה באה גם למחות על עובדה זו. לחם מלא? זו פרשייה קצת שונה- כמה צורכים לחם מלא? מי הם? מהי רמת ההכנסה שלהם? לענ"ד העסק יצבור פחות אהדה משקבל מיודענו הקוטג'...

אגב, רעיון תמיכה חזק כמו פייס- מעורר רעש. הרבה יזכרו את הקוטג'- כי הוא היה הראשון, וגם לזה יש משקל כשמנסים לכמת סטטיסטית את התמיכה המשוערת שתינתן.

• הוסף לסימניות
אצלנו קונים גם לחם מלא-
וגם לחם ריק... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דף נייר;587845:
יש כמה הבדלים בין קוטג' ללחם מלא... באשר לקוטג'- המוצר התייקר בלי חשבון, באופן שרירותי לחלוטין- חלק מן התמיכה באה גם למחות על עובדה זו. לחם מלא? זו פרשייה קצת שונה- כמה צורכים לחם מלא? מי הם? מהי רמת ההכנסה שלהם? לענ"ד העסק יצבור פחות אהדה משקבל מיודענו הקוטג'...

אגב, רעיון תמיכה חזק כמו פייס- מעורר רעש. הרבה יזכרו את הקוטג'- כי הוא היה הראשון, וגם לזה יש משקל כשמנסים לכמת סטטיסטית את התמיכה המשוערת שתינתן.

אילו הקמח המלא והלחם המלא היו באותו מחיר של לחם אחיד - אני בטוחה שצריכתו ע"י מעוטי הכנסה היתה עולה פי כמה וכמה. מי לא רוצה להיות בריא? אני חושבת שכולם מודעים היום להבדל בין פחמימות ריקות ומלאות, ושמשפחות ברוכות ילדים רבות מאוד היו שמחות לאכול רק מלא.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא הייתי אוכל את הגועל נפש הזה בחינם
לחם ללא לחם
קפה ללא קפה
סבון ללא סבון
סוכר ללא סוכר
איזה עולם אכזר

• הוסף לסימניות
שטויות לגמריי. אם זה היה בפיקוח המאפיות היו מפסיקות לייצר (כמו שקרה עם הלחם הלבן האחיד) הכנסת המחירים לפיקוח לא מועילה. מה שמועיל הוא שוק חופשי אמיתי, ולא כמו בישראל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;587882:
אילו הקמח המלא והלחם המלא היו באותו מחיר של לחם אחיד - אני בטוחה שצריכתו ע"י מעוטי הכנסה היתה עולה פי כמה וכמה. מי לא רוצה להיות בריא? אני חושבת שכולם מודעים היום להבדל בין פחמימות ריקות ומלאות, ושמשפחות ברוכות ילדים רבות מאוד היו שמחות לאכול רק מלא.

מי שמבדיל לא קונה לחם מלא.. היום קונים לחם שיפון או כוסמין.
(עדיפות לכוסמין)
המלא לא נחשב בריא יותר.

לגבי המחיר זה כמו כל הדברים שכאילו בריאים עולים הון!
כנסו לעדן טבע למשל ותראו כמה יכול לעלות קילו מלפפון.
זה החיים מיועד למי שאן מה לעשות עם הכסף!

• הוסף לסימניות
אני אישית אופה הרבה בקמח מלא (כי של החנות מאוד טפל) ותמיד חשבתי שהוא יקר כי הוא פחות מבוקש, גם מי שמשתמש הרבה לא מכין עוגות עם קמח זה ודבר שני הוא מגיע מנופה וארוז בצורה שלא צריך יותר ניפוי (הכשרים).

• הוסף לסימניות
אני קונה אותו ביום שהוא נטחן, וזה עדיין יקר יותר מקמח לבן. ואני משתמשת רק בו. להכל. לא מחזיקה בבית בכלל קמח לבן.

• הוסף לסימניות
לחם שיפון וכוסמין עולים לא פחות ולרוב יותר מקמח מלא.

• הוסף לסימניות
על זה נאמר: "היוקר יאמיר". היום הכל יקר נקודה!!!
הלחם המלא וגם הרגיל, החלב והגבינה הדירות והמיחיה וכו...
חוץ מלבזבז סתם כוחות- כל הנסיונות האלה לא יעזרו כלום וגם אם כן זה בנקודה ספציפית ולא עזרה מהשורש
אבל למרות המצב הכלכלי הקשה של (כמעט) כולם והמחירים היקרים העידוד היחיד שיש לנו זה ש"היוקר יאמיר" זה מראה על "עקבתא דמשיחא..."

• הוסף לסימניות
לחם מקמח מלא בחיושב נכון יוצא יותר זול
פרוסת לחם מלא משביעה כפול מכל לחם אחר.
בדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;587978:
לחם שיפון וכוסמין עולים לא פחות ולרוב יותר מקמח מלא.
נכון! אבל זה מה שקונים היום מי שבסטייל. (כאילו צפונים וכאלו שאפת להם הבריאות )
הטענה שלחם מלא לא יותר טוב מלחם אחיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;588006:
נכון! אבל זה מה שקונים היום מי שבסטייל. (כאילו צפונים וכאלו שאפת להם הבריאות )
הטענה שלחם מלא לא יותר טוב מלחם אחיד.
ממש לא נכון
אולי מה שנמכר בחנויות-אבל מה שמכינים לבד-מה ההשואה בכלל?!

• הוסף לסימניות
אני כתבתי על חנות!
זה היה הדיון המחיר של הלחם בחנות!

בבית הכל הרבה יותר טוב וגם בבית עדיף מקמח כוסמין!

• הוסף לסימניות
וכוסמין עולה בדיוק כפול מקמח מלא. מה גם שמלבד לאנשים שזקוקים לו בגלל בעיות כלשהן, הקמח המלא הוא אידיאלי ובריא ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה