הקמפיין הסוער של אבוטבול בבית שמש

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
ברוך ה'!
יש עדיין סיכוי בירושלים???

ברגע שברקת עבר את ה100 אלף קולות, אין סיכוי.
סה"כ כ200 אלף מצביעים בירושלים.

נכתב ע"י איש קטן;1107010:
חברים יקרים, עכשיו זה סופי!

משה אבוטבול מנצח בפער ניכר ובטוח!

יש לי רק משפט אחד לומר:

הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו!

באחדות לראשות ניצחתם!!!

קבצים מצורפים

• באהבה לתושבי בית שמש.jpg
    KB 395 · צפיות: 39
ברכות לאיש קטן הגדול!

בית שמש: סופית: אגודת ישראל 2 מנדטים, מפלגת 'כח' 2 מנדטים, דגל התורה 3 מנדטים, טוב לא נכנס

מצטרף לברכות לאיש הגדול
שבזכותו ניצחנו בגדול

נוחעם ברזסקי. ראש העיר הבא!
שם המפלגה: סברס...

כל המפלגות כדאי לכם כבר עכשיו לשכור את הסברס כאסטרטג.
יהי-ה לכם הרבה יותר קל אחר כך------

נכתב ע"י גרף הול;1107138:
נוחעם ברזסקי. ראש העיר הבא!
שם המפלגה: סברס...

אגב, היו עוד כמה מוחות גאוניים ומבריקים יחד עם נוחעם שבישלו את כל הקמפיין הזה,
מתי פרומוביץ, למשל, שנתח גדול מאד מהרעיונות היו שלו.
ככה זה כשעובדים בשילוב של כוחות מנצחים! :)

נכתב ע"י sarit_f;1107188:
אגב, היו עוד כמה מוחות גאוניים ומבריקים יחד עם נוחעם שבישלו את כל הקמפיין הזה,
מתי פרומוביץ, למשל, שנתח גדול מאד מהרעיונות היו שלו.
ככה זה כשעובדים בשילוב של כוחות מנצחים! :)
עוד הוכחה לכך שהאחדות מנצחת :)

כאשר נירגע נוכל להציג כאן היבטים יותר עמוקים של הקמפיין, מאחורי הקלעים ומהלכים ששינו תהליכים. אך דבר אחד ראינו בכל הקמפיין הזה: כוחו האדיר של סיעור מוחות. המטה האסטרטגי היה בנוי מכמה מוחות חזקים מאד, וביניהם העיתונאי מתי פרומוביץ, תשמעו לי, הבנאדם הזה הולך להפתיע. מדובר באחד המוחות החדים והמבריקים שפגשתי עד הנה.

חשב לי להדגיש, שכל רעיון ומהלך היה בנוי מסיעור מוחות קטלני עד כדי שבירת כסאות, כוסות, קירות וברזל. ובסופו של דבר ראינו ממש בכל שלב עד כמה חשובה עבודת צוות, כאשר כל אחד מביא את ההיבט שלו, וביחד נבנה מהלך הקרוב למושלם, כמובן הכל בסייעתא דשמיא.

בע"ה ברצוני להעלות על הכתב בקרוב, עד כמה ראיתי איך שדברים בצות מביאים שלמות ופירות מתוקים.

---

כתושב בית שמש אני מודה לך על הקמפיין המשובח שהשאיר פה את אבוטבול על הכיסא
והבטיח שעתידה של העיר יהיה טוב לכולם :)

נכתב ע"י איש קטן;1107220:
בע"ה ברצוני להעלות על הכתב בקרוב, עד כמה ראיתי איך שדברים בצות מביאים שלמות ופירות מתוקים.

---
ממתינים בקוצר רוח...

נכתב ע"י איש קטן;1107220:
כאשר נירגע נוכל להציג כאן היבטים יותר עמוקים של הקמפיין, מאחורי הקלעים ומהלכים ששינו תהליכים. אך דבר אחד ראינו בכל הקמפיין הזה: כוחו האדיר של סיעור מוחות. המטה האסטרטגי היה בנוי מכמה מוחות חזקים מאד, וביניהם העיתונאי מתי פרומוביץ, תשמעו לי, הבנאדם הזה הולך להפתיע. מדובר באחד המוחות החדים והמבריקים שפגשתי עד הנה.

---
איזה הזוי, אני גרה שניה ממנו ומדברת כל יום עם אשתו, לא דמיינתי שהוא קשור...
אגב שרית, מה היה בראשל"צ?

בראשל"צ גם היה ניצחון מתוק,
הרשימה קיבלה 2 מנדטים, על אף שהיו 3 מפלגות שהתחרו על אותם קולות,
שלושתם לא עברו את אחוז החסימה... ב"ה

ביום הבחירות הצהרתי שאם אבוטבול בבית שמש ושס בראשלצ לא לוקחים,
אני מפסיקה להאמין בפרסום,
עכשיו אני מצהירה, שללא הפרסום המאסיבי שהיה, הניצחון היה הרבה יותר רחוק, זה ברור כשמש!!

נכתב ע"י sarit_f;1107653:
עכשיו אני מצהירה, שללא הפרסום המאסיבי שהיה, הניצחון היה הרבה יותר רחוק, זה ברור כשמש!!
תלוי מי עומד מאחורי אותו פרסום...

נכתב ע"י CSDesign;1107660:
תלוי מי עומד מאחורי אותו פרסום...
סליחה, אני ישבתי ואמרתי תהילים. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה