הקמפיין שלא הספקתי לסיים בזמן

• הוסף לסימניות
זה סקיצה של הרעיון
באמיתי כמובן זה צריך להיות לא מצויר אלא תמונות אמיתיות מעובדות.

אלה השבעים מילים שהייתי פותחת בהם:

אומרים שקמפיין יותר מדי נגטיבי, לא עובד.
גם אם זה לא יעבוד
בכל זאת הרגשתי צורך להעביר את הרגשות שלי כלפיך,
אח בוגד.

כשאתה לא מתבייש לצאת בגלוי נגד הציבור שלך
אתה לא נשמע פיקח, אמיץ ומקורי
אתה נשמע עלוב, שפל ומלא שנאה.

לפחות תתבייש.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 40
  • 2.jpg
    1.6 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ועוד

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    1.6 MB · צפיות: 32
  • 4.jpg
    1.7 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
סוף סוף מישהו מדבר לעניין.
אהבתי את הסוף: גם אם יש לי ביקורת לפעמים, עדיין זה הציבור שלי.

יותר יפה מכל הקמפיינים שמנסים להסביר לנו שאין לנו שום ביקורת אף פעם. ואם יש - שנתבייש.

נכון, יש ביקורת.
יש חלקים נרחבים שבציבור שמרגישים כעס או מרמור.

עדיין, צריך להצביע.

• הוסף לסימניות
אני רואה בסקיצות האלה הרבה חן, יותר ממודעה מגרופקאת כדבעי.
ככה גולמי כמו שזה, יש בחומר מקוריות הגשה התופסת את העין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה