הקמפיין שעולה בשעות אלו...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• p0p5cnmf__w470h226q80.jpg
    KB 18.6 · צפיות: 20
  • 06c99y8z__w470h264q80 (1).jpg
    KB 16.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מזכיר את הקמפיין "ירושלים תאהב את פרוש"

החיוך שלו כובש, יותר נעים מהקמפיין הקודר שעלה לאחרונה פה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;1209867:
מזכיר את הקמפיין "ירושלים תאהב את פרוש"
[/URL]

לגמרי. (וזה לא לטובה)
בשביל מה העיגולים הכהים סביב העיניים?

אני נורא מקווה שהטקטיקה שהם נוקטים אכן נכונה, את זה נראה בכרזות ההמשך, כרגע זה לא משכנע לבחור בו כ"כ.

(זה לא נראה נוחעם מענין מי אחראי על הקמפיין?)

• הוסף לסימניות
לכאורה צביקה סלמון אחראי, משום מה זכור לי שהוא גם זה שהיה אחראי על ירושלים תאהב את פורוש...

ההצלחה שלו בזמנו הייתה מסחררת, העיגולים מסביב לעינים מביאים בסך הכל ראש העיר שלא ישן בשביל טובת העיר שלו !

אני לא יודע אבל לדעתי זה המקסימום שהוא יכול היה לנקוט בקמפיין קצרצר...

• הוסף לסימניות
נראה טובבבבבבבב!
אגב, מבחינת פרופרציה, הראש שלו פחות "מעוך" וקצת יותר ארוך.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ABUTBUL-2.jpg
    KB 30.9 · צפיות: 17
  • ABUTBUL-3.jpg
    KB 29.6 · צפיות: 19
  • LOVE-1-460x258.jpg
    KB 19.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נורא ואיום.
איחולי להצלחה למרות הקמפיין.

• הוסף לסימניות
פעמיים באהבה
:)

• הוסף לסימניות
מעניין מה הביא לבחירת איור על פני כל טקטיקה אחרת...
זה אמנם יותר ידידותי אך מעט הומוריסטי...

• הוסף לסימניות
אכן הקמפיין האדום הוא לחילונים, הצהוב לחרדים

• הוסף לסימניות
מחריד!
זה אמור לשכנע?????

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי. יש לי הרגשה שהם יצרו דמות שכל אוכלוסיה בעיר תמצא בה חלק להתחבר אליו, האף העיניים, תשימו לב...

• הוסף לסימניות
מתאים מאד לאוכלוסית העיר
(אל תשוו לירושלים)

• הוסף לסימניות
אותם חרדים שבחרו בו גם בבחירות הקודמות, יבחרו בו גם עכשיו.
נשארו רק אלו שאינם שומרי תומ"צ. אליהם צריך לפנות בזאנר שהולך היום בתקשורת שלהם, קרי הטלויזיה. ומהבחינה הזו (עד כמה שאני נכנסת לראש שלהם..) זה משיג את המטרה.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי

• הוסף לסימניות
לא מודגש שם בתווי הפנים ה"לב" שהלחיים יוצרים??
כמו גם ה"לב" שבצורת גדילת השיער במצח??
לי זה דוקא בלט....
זה גם מה שהרויחו מן הדמות המאוירת. לא כך?

• הוסף לסימניות
יש כאן קונספט של 'אהבה'.
הוא גאוני בעיני, במקרה הזה.

• הוסף לסימניות
הקמפיין הזה הכי טוב שיכול להיות, למטרה, נכון שממבט חיצוני זה נראה פשוט ורדוד, אבל בתכל'ס, הקמפיין הזה מציב את שתי המתמודדים, כשמצד אחד נמצא אלי כהן כפוליטקאי שנלחם בהיסטריה על הכבוד שלו, ומנסה לפלג, לעוות נתונים, ולהשמיץ את הצד השני בדרכים זולים, ומנגד אבוטבול שכבר כיהן בפועל קדנציה שלמה, והחילונים עצמם יודעים שהוא הרים את העיר לרמה אחרת, בתוך ליבם הם מעריכים את הטיפוח שלו לעיר הוותיקה, ואבוטבול עשה בשבילם הכל במאור פנים בלי שום אפליות, הם יודעים שהוא בסך הכל ראש עיר "נשמה" נחמד.
לכן הקמפיין הזה יחדד את המסר שהם יראו את 2 הצדדים ברור יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה