הקמת אתר - מאבד את הראש....

• הוסף לסימניות
פרוגיסטים יקרים !

חבר טוב שלי שהוא גם בעל עסק פנה אליי לפני תקופה בבקשה שהוא רוצה להרחיב את העסק ולמכור את מוצריו גם דרך האינטרנט. והוא רוצה שאני יעזור לו בשלב ההקמה ותפעול האתר.
מדובר באתר שאמור למכור באופן יומיומי בעז"ה, והאתר אמור להכיל מעל 1000 מוצרים (אלף).

נכנסו עם כל המרץ לעניין ואז גילינו שזה הרבה יותר מסובך ממה שחשבנו....
יש ברשת כל כך הרבה חברות שנותנות שירות הקמת אתרי אינטרנט, המחירים נעים בין 100 ומשהו לחודש ועד 30,000 ש"ח חד פעמי להקמת אתר
עניין קידום אתרים ושייווק באינטרנט הוא עולם בפני עצמו שעליו אני עדיין לא חולם לברר.

תכל'ס אודה למי שיוכל לעזור לי מנסיונו האישי או להפנות אותי לגורם כלשהו שמבין בזה ויוכל להסביר את ההבדלים ואת הכדאיות של כל אופציה.

מודה לכם מראש !

• הוסף לסימניות
כדאי תמיד לחפש אתר מוצלח שמתפקד מצוין ולבדוק בתחתית האתר מי הכין אותו.

• הוסף לסימניות
יש לי בדיוק לקוח שהסתבך עם זה כהוגן, האתר שבנו לו בכלל לא מתפקד!! (שלא נדבר על עיצוב :( )
תבררו היטב היטב עם מי יש לכם עסק,
עדיף לשלם יותר למקצועיים בתחום כדי להרוויח בסופו של יום יותר. (גם שקט גם כסף)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש פה ניק שמואל גרינשטיין
דברו איתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1410066:
יש פה ניק שמואל גרינשטיין
דברו איתו.

ממליצה גם כן.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים היקרים !

אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי מנסיון אישי בעניין.
וכן אם יש למישהו משג כמה אמור לעלות בניית אתר מכירות - מסחר.
ובעיקר ממה כדאי להיזהר על הדרך.

מודה לכם מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה