הקמת דף נחיתה פשוט, עם אינסוף סרבולים מצד השרת

• הוסף לסימניות
שלום
אני בניתי דף נחיתה בוורדפרס, על שרת של לקוח.
והשרת הזה עושה לי אינסוף בעיות, החל מההתקנה של הוורדפרס, ועד נסיון לעשות גיבוי ולהעביר לשרת אחר לאחר שהרמתי ידיים..

ההשתלשלות היא כזו:
אחרי הרבה בעיות עד התקנה הוורדפרס והקמת הדף,
הטפסי יצירת קשר לא נשלחים. הם מגיעים לתוסף conatct form db, אבל לא נשלחים למייל.
ניסיתי גם בתוסף של פוג'ו וגם בCF7. ניסיתי למייל של ג'מייל ולמייל של הדומיין שלי.
לא עובד שום דבר ואני לא מצליחה למצוא פתרון.

מתוך יאוש, אני רוצה להעביר את האתר לשרת אחר,
מנסה לעשות גיבוי דרך הדופליקטור, ו-כמובן, שגיאת שרת:

Server Error

500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

מה עושים??
:eek:

• הוסף לסימניות
שמואל גרינשטיין - גישה+ עזר לי לפתור את הבעיה בהתנדבות מלאה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;2209797:
שמואל גרינשטיין - גישה+ עזר לי לפתור את הבעיה בהתנדבות מלאה
תודה רבה!

למה את אומרת את זה בקול ? :)

לעצם העניין, פתרנו את הבעיה בקליק אחד. השתמשנו באפליקציית היבוא של CPANEL, וזה עבד מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה