דרוש מידע הקמת הו"ק משפחתית

• הוסף לסימניות
הדבר כבר נידון לזכרוני מספר פעמים
אנו מעונינים להקים קופה משפחתית שבה יצטבר סכום לעזור להורים בזמן נישואי ילדים זכורני שהציעו בעבר כמה אפשרויות אשמח לשמוע את האופציות

• הוסף לסימניות
יש משהו דרך קופת העיר בני ברק
אני חושבת שאחד התנאים שלי זה לפחות 10 אנשים שיעשו הו"ק של 20 ש"ח לחודש למשך 24 חודש(לא בטוח שעדיין זה התנאי בסיס)

• הוסף לסימניות
הדבר כבר נידון לזכרוני מספר פעמים
אנו מעונינים להקים קופה משפחתית שבה יצטבר סכום לעזור להורים בזמן נישואי ילדים זכורני שהציעו בעבר כמה אפשרויות אשמח לשמוע את האופציות
פתיחת חשבון חדש עם העברה קבועה (צריך להגדיר פעם אחד וזהו) של כל המשפחה לחשבון הנ"ל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא כדאי קופת העיר
זה מידי נוקשה (אולי כללית זה טוב) ולא מתאים למשפחה שרוצה לנהוג לפי ההבנה שלה.
תחפשו קופת צדקה יותר קטנות וגמישות.
אפשר להיעזר גם בגמ"ח, זה אינטרס של בעל הגמ"ח שבנתיים יהיה לו עוד מזומנים בקופה.

ניתן לפתוח חשבון פרטי וכולם יבצע לשם הו"ק.
יש בזה כמה חסרונות
ההו"ק לפעמים מפסיקה בלי שבן אדם שם לב.
לפעמים קשה לתפעל אנשים שיבצעו את ההתחייבות שלהם. בהו"ק של מס"ב לא תלויים בהם.

• הוסף לסימניות
אצלינו יש קופה כזו המטרה היא לצרכי מתנות, מפגשים משפחתיים וכו'
אחד האחים פתח חשבון בנק וכולם בצעו הוראה להעברה קבועה בתאריך מסוים בחודש ובסכום קבוע
מומלץ

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאחד התנאים שלי זה לפחות 10 אנשים שיעשו הו"ק של 20 ש"ח לחודש למשך 24 חודש(לא בטוח שעדיין זה התנאי בסיס)
לא כדאי קופת העיר
זה מידי נוקשה (אולי כללית זה טוב) ולא מתאים למשפחה שרוצה לנהוג לפי ההבנה שלה.
תחפשו קופת צדקה יותר קטנות וגמישות.
ובכן היום הם אמרו לי שצריך מינימום של 20 הו"ק פעילות עם סכום כולל של 2000 ש"ח
וגם בחלק של השימוש בכסף עד 10000 ניתן למשוך לחשבון של הנתמך מעבר צריך קבלות או לשלם ישירות לאולם וכדו'

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח קרן במרכז הצדקה, אין תנאי סף ויש שקיפות מלאה באמצעות אזור אישי באתר האינטרנט.
כמובן שפותח הקרן הוא הבעלים היחיד על הכסף ויכול להחליט על משיכת כספים בכל רגע נתון.
באתר יש את כל המידע הרלוונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה