- הוסף לסימניות
התקשרתי אל המארגנת,
דווקא אדיבה,
אבל אמרה שזה כבר לא רלוונטי.
דווקא אדיבה,
היא הסבירה למה?התקשרתי אל המארגנת,
דווקא אדיבה,
זה שהוא אברך לא מספיק ואכמ"ל,יודעת בוודאות שהעיפו זוג עם ילדים כי האבא הלך עם כיפה קטנה ונעליים חומות
האבא אברך אם שאלתם
הוא אכן אברך רגיל (אולי הוא לא רגיל בזה שהוא לומד יותר מ3 סדרים ביום)זה שהוא אברך לא מספיק ואכמ"ל,
כשאני דיברתי על פחות מחויבות לכללי לבוש לא התכוונתי לכזה סגנון, אלא לאברכים רגילים בוגרי ישיבות שלבושים כמו אברכים ומתנהגים כמו אברכים, אבל הילדים שלהם גדלים בסגנון קצת שונה עם פחות 'תבניות' ויותר חיבור לטבע (ראיתי לאחרונה מישהו שהגדיר את זה 'ילדים מחוברי קרקע'...) שמתבטא גם בלבוש שלהם.
לקהילה חסידית, אני מחפש כפר, עדיפת לצפון לגור, יכול להיות מוכן עוד כמה שנים, לא משנה לי אם יש שם ליטאים או חסידים העיקר יראת שמים, וגם מוכן ליד הגבול ממש, או מהשהו קיים או עתידית או שכונה שקט צפת וכו' עדיפות ליד עיר עם מוסדות חרדים/חסידים העיקר זול ולא ליד ערבים ולא בדרום אשמח למידעאם אתם באמת מתעניינים, אשמח לענות בסבלנות בטלפון על הכל.
0556790274
גם לי אמרה ככההתקשרתי אל המארגנת,
דווקא אדיבה,
לא הבנתי זה לא אקטואלי כל הכפר שאני יבין??גם לי אמרה ככה
כנראה נעולים רק על 20 משפחות
כמה בערך עולה בניה למטר? (כן אני יודע שזה לא מדויק, אבל האם בין אלף לעשר אלף או בין מליון לחמישה מליון למטר?)קיבלתי במייל
מתארגנת קבוצה , לרכישת קרקע
מאושרת לבניה , בשותפות ,במושב באזור בית שמש
מחיר ליחידת קרקע 900,000 ש"ח
דיברתי איתה והוא אמרה שהוא כבר סגרה אם קבוצה מצום צצמת ! ובנתים זה לא אקטאלי! האם מישהו מעונין לפתוח כזה מושב בצפון? האם מישהו רוצה לעבוד על זה?התקשרתי אל המארגנת,
דווקא אדיבה,
7,000 ש"ח למטרכמה בערך עולה בניה למטר? (כן אני יודע שזה לא מדויק, אבל האם בין אלף לעשר אלף או בין מליון לחמישה מליון למטר?)
כמה מטר מאושר שם לבניה?
אצל מי נרשמים?
איזה סוג אוכלוסיה?
וידאת שזה אמיתי ולא עוד הונאה לציבור שלנו? ואם כן תוכל לשלוח לי המייל איך נרשמים? זה סגנון של בנה ביתך? אשמח לפרטים H2792048גימייל7,000 ש"ח למטר
מאושר 80 מטר
סגנון אוכלוסיה ליטאית אברכית
10.000 פלוס מע"מוידאת שזה אמיתי ולא עוד הונאה לציבור שלנו? ואם כן תוכל לשלוח לי המייל איך נרשמים? זה סגנון של בנה ביתך? אשמח לפרטים H2792048גימייל
לדו משפחתימחיר ליחידת קרקע 900,000 ש"ח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //