נכתב ע"י meg;1646016:תופסת טרמפ-
איפה ניתן להשיג בירושלים
פרקט במחיר סביר, פאנל לקיר
איזה מוצרים קניתם והייתם מרוצים?
כמו- בגדים סרוגים לניו בורן, ערסל סרוג, ענף, רקעים מצויירים
ואביזרים מוצלחים נוספים שרכשתם במחירים טובים?
אשמח לפירוט
יעזור לי מאוד
נכתב ע"י meg;1647183:חברים, דרושה עזרתכם...!
נכתב ע"י רחלי 1234;1647452:רח ישיעהו יש חנות, או שטראוס למטה, ממש מול קינג גורג
את כנראה לא מכירה את אליאקספרס לפי איך שאת כותבת.נכתב ע"י meg;1647607:אנא אשמח אם תפרטו קצת יותר-
מה קניתם ובאילו מחירים
אני מבינה שאולימפיה זו חנות לפרקטים- מה העלויות?
אילו צבעים קניתם? אשמח גם אם תעלו תמונות לדוגמא
אם זו לא בקשה גדולה מידי...
אילו רקעים קניתם מאליאקספרס?
אילו אביזרים מוצלחים?
נשמח לכל מידע
תודה רבה רבה
מי שקונה מוצרים לעסק שלו בשביל לקדם את העסקנכתב ע"י meg;1649072:רותי
אני דוקא מכירה
אבל רציתי לשמוע מחברי הפורום דווקא על מציאות
או מוצרים שרכשו והיו מרוצים מהם מבחינת איכות ומשלוח
וכן אביזרים מוצלחים לצילום
יכול לחסוך לי זמן להיעזר במי שכבר רכשה
אשמח לקישורים
תודה על הכל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים