כללי הקמת עלון שכונתי

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי לקוחה שרוצה לפתוח עלון שכונתי באחד מישובי הצפון, היא רוצה שאני אכין לה את הגריד של המקומון ובכל שבוע נעצב את המודעות ונכניס לגריד המוכן. ושם היא תדפיס את זה בבית דפוס.
איך אני בונה את הגריד? באינדיזיין? (עד עכשיו כמעט לא התעסקתי איתו)
יש למישהו עצות או רעיונות בשבילי בקשר למקומון הנ"ל, מה יש לעשות שהוא יצליח? איך לעצב את הגריד וכו'
אשמח לכל תובנה בנושא.
מודה מראש.

• הוסף לסימניות
בטח אינדיזיין!
ממליצה לך לבקש מקולגה בסיס למידעון מהסוג הזה, עוזר מאד ללמוד משיטות של אחרים

• הוסף לסימניות
תודה!
יש למישהו איזה גריד כלשהו שיוכל לתת לי כיוון?
אשמח מאוד אם יש משהו שיוכל לשלוח לי למייל.

• הוסף לסימניות
כדאי לבקש עזרה מכאלו שיש להם נסיון במקומונים, בשביל שיוכלו לתרום מנסיונם להצלחת הענין.
ודרך אגב, כולנו נשמח ג"כ לדעת את הדרכים להצלחה בנושא זה.
בודאי יש בפרוג הרבה שיש להם נסיון, ויוכלו לעזור.

• הוסף לסימניות
אכן, אז מי שיש לו נסיון ורוצה לתת ממנו יותר ממוזמן.

• הוסף לסימניות
הקפצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה