הקנווד שלך לא תקין?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נשבר לי, באופן מוזר מאוד, הפלסטיק של זרוע הלישה בקנווד וא"א לעבוד כך. אם יש לך קנווד לא תקין ואת לא צריכה את החלקים אשמח שתהיי איתי בקשר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה! ועדכון: כבר פנתה אלי חברת פורום נחמדה, נדיבה ואדיבה והציעה לי זרוע לישה מיותמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;773594:
נשבר לי, באופן מוזר מאוד, .

סתם כך לעתיד...
קנווד אפילו לשפים (מקצועי)
לא משנה לכמה קילו מיועדת הקערה שלו....
המנוע מיועד לקילו!!!
יותר מכך שובר אותו...

• הוסף לסימניות
זהו בדיוק החלק שנשבר לי!קרס הלישה (וו גיטרה) של קנווד. האם יש למישהי נוספת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוה זילבר;773690:
סתם כך לעתיד...
קנווד אפילו לשפים (מקצועי)
לא משנה לכמה קילו מיועדת הקערה שלו....
המנוע מיועד לקילו!!!
יותר מכך שובר אותו...

תודה, באמת עשיתי קילו מאתיים, אבל החלק שנשבר זה החלק הפלסטיק של זרוע הלישה. חשבתי שזה בגלל שהגומי למטה עבר לעולם שכולו טוב והקנווד חגג על השיש.

• הוסף לסימניות
גם לי נשברה זרוע הלישה והשגתי ממישהי שיש לה קנווד לפסח - כך שהחלק הזה מיותר לה...

קנווד כבר לא מה שהיה פעם.. המיקסר שלי כבר חצי גוסס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;774020:
גם לי נשברה זרוע הלישה והשגתי ממישהי שיש לה קנווד לפסח - כך שהחלק הזה מיותר לה...

קנווד כבר לא מה שהיה פעם.. המיקסר שלי כבר חצי גוסס.

מה שנשבר לך זה הפלסטיק או המתכת? לי נשבר הפלסטיק. את חלק המתכת אשמח לתת לכל דורש. הוא נראה חזק מאוד.

הקנווד שלי יוצר בערך לפני 20 שנה (אמנם התחלתי להשתמש בו רק לפני כ6 שנים, וגם לא באינטנסיביות, אבל הוא עדיין שייך לדור היציבות והחוזק).

• הוסף לסימניות
כל הזרוע שלי היא ממתכת, אין בה שום פלסטיק.
המתכת פשוט נבקעה ונשברה. מדהים, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;774041:

וזה קרה מלישה פשוטה של בצק???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;774041:
מדהים:eek: עד מתסכל:mad:

אבל לא היה לך חלק פלסטיק לבן בחלק העליון של הזרוע שמגן על מקום החיבור עם המכשיר עצמו? אני מתפלאה.

• הוסף לסימניות
לדעתי בישנים ממש לא היה פלסטיק.

הקטע של קנווד הוא מעצבן נראה לך שאם המיקסר ענק אפשר לעשות בו בצק אבל אי אפשר!!
וגם אומרים לך את זה בחנות וגם כתוב בחוברת של ההוראות.
השאלה למה אן מי שמייצר מיקסרים שיכולים ללוש 2.5 ק"ג בלי בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;774044:
וזה קרה מלישה פשוטה של בצק???

כן. (קילו קמח מלא - אולי זה כבד לו יותר מלבן?)

גם הקערה שלו דפוקה - קבוע היא נתקעת וצריך גבר כדי להוציא אותה. אם אני לבד בבית אני לא יכולה למשל ללוש בצק ואח"כ להכין עוגה...

אה, וגם לאחרונה תוך כדי הלישה המיקסר נפתח אז צריך כל זמן הלישה לעמוד ולהחזיק אותו מלמעלה... בקיצור - דפוק!!!:eek:

(יש לו את החלק הלבן מפלסטיק - אבל לא זה מה שנשבר לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה