איפה מקבלים תעודת מחלים? תודהראיתי שהוא נפתח למחלימים ומתחסנים.
אם אני באה עם ילד קטן בעגלה, ידרשו גם בשבילו תעודת מחלים (לי יש)?
יש למישהו מושג?
נראה לי הכוונה לאישור מחלים שמקבלים מהרופאאיפה מקבלים תעודת מחלים? תודה
מורידים מהאתר של משרד הבריאותאיפה מקבלים תעודת מחלים? תודה
גם אני מצטרפת לשאלה תעודת מחלים מרופא קופתחולים זה בסדר?אם יש לי אישור מחלים מהרופא זה מספיק?
הצלחת להנפיק?https://corona.health.gov.il/green-pass/ פה מנפיקים אישור מחלים, וכתוב שאפשר גם מקופות החולים.
גם לי זה נתקע והצלחתי לעשות את זה בגלישה בסתר.הצלחת להנפיק?
נתקע לי בשלב של אפשר להמשיך.
צילום מהאתר של משרד הבריאות:גם אני מצטרפת לשאלה תעודת מחלים מרופא קופתחולים זה בסדר?
איפה ראית?ראיתי שהוא נפתח למחלימים ומתחסנים.
אם אני באה עם ילד קטן בעגלה, ידרשו גם בשבילו תעודת מחלים (לי יש)?
יש למישהו מושג?
אני גם באתי לשאול.איפה ראית?
קראתי באתר "כל רגע", ויש עוד קניון שנפתח במתכונת הזו, יש לי צד שבבת ים, אבל אני לא בטוחה.איפה ראית?
לאאאאאאם יש לי אישור מחלים מהרופא זה מספיק?
מאין לך?לאאאאא
מקור מוסמך מאוד!!!מאין לך?
גם היום היה סגוראתמול בלילה היה סגור לא יודע מה המצב
עכשיו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים