ממש ככההבנתי ששפע ברכה פותחים שם..
למה לא מבינים שברמה ד' הסופרים היקרים לא קונים?...
למי שיש רכב נוסע לאושר עד
והאחרים עושים קניות מרוכזות בKT....
ממש לא נכוןנראה לי שפע ברכה ברמה ג' יותר זולים מKT
ואני חושב שיש סיכוי טוב שזה יהיה ה"סופר" שלי
כבר עבדו שם בלילות שבוע שעבראתמול בלילה ראיתי שהתחילו לשפץ ולעבוד בחנות פיצה אורי בכניסה בצד שמאל מול קצפת
שים לב מדובר על שפע ברכה ברמה ג' (לא הסניפים האחרים).ממש לא נכון
בוודאות!!
ושל מי הסניף בקניון?שים לב מדובר על שפע ברכה ברמה ג' (לא הסניפים האחרים).
לדוגמא
אבטיח: שפע ברכה 2.9, קייטי 3.9
טיטולים האגיס: שפע ברכה 3 ב110, קייטי 41.9
ספרינג: שפע ברכה 3 ב16.9, קייטי 3 ב19
גבינה צהובה טרה 500 גרם: שפע ברכה 27.9, קייטי 29.9
פסטה טעמן: שפע ברכה 3 ב9.9, קייטי 4 ב15 (3.75 ליחידה)
בקיצור בכל הדברים שבדקתי, שפע ברכה רמה ג' (ד') זולים משמעותית מקייטי (משנת יוסף KT)
נראה לי של שפע ברכה מרמה ג'.ושל מי הסניף בקניון?
(נ.ב. יש לי מספיק חברים מג’ שלא מפסיקים להתלונן על שפע ברכה)
בקיצור נחיה ונראהנראה לי של שפע ברכה מרמה ג'.
תראה, אני לא אומר ששפע ברכה זה ברמה של "יש" "רמי לוי" או "אושר עד"
אבל זה בדרגה הבאה.
לדעתי כרגע יש לשפע ברכה ברמה ד' סיכוי להצליח יותר מהסניף ברמה ג', כי המרחק ל"יש" ו"רמי לוי" גדול יותר.
אתה תופס את המבצעים שלהם מול מחיר רגיל של קייטישים לב מדובר על שפע ברכה ברמה ג' (לא הסניפים האחרים).
לדוגמא
אבטיח: שפע ברכה 2.9, קייטי 3.9
טיטולים האגיס: שפע ברכה 3 ב110, קייטי 41.9
ספרינג: שפע ברכה 3 ב16.9, קייטי 3 ב19
גבינה צהובה טרה 500 גרם: שפע ברכה 27.9, קייטי 29.9
פסטה טעמן: שפע ברכה 3 ב9.9, קייטי 4 ב15 (3.75 ליחידה)
בקיצור בכל הדברים שבדקתי, שפע ברכה רמה ג' (ד') זולים משמעותית מקייטי (משנת יוסף KT)
ממש ככהאתה תופס את המבצעים שלהם מול מחיר רגיל של קייטי
תבדןק מחיר רגיל מול רגיל
או מבצע מול מבצע ואז תווכח שבדיוק ההיפך
דרך אגב קייטי מתחרה ממש מול יש ואושר עד במחירים הרגילים והרבה פעמים גם יותר זול מהם (רק שהוא קטן ואין חווית קניה ולא תמיד יש כמה סוגי חברות מכל דבר) וגם יש לקייטי שירות שאין בשום סופר אחר .
רק הייתי ממליץ לו להרחיב את החנות (אולי לקחת את לאומית ברגע שיגמר להם השכירות וכד' )
אבל לשפע ברכה יש מבצעים כמעט על כל החנות...אתה תופס את המבצעים שלהם מול מחיר רגיל של קייטי
תבדןק מחיר רגיל מול רגיל
או מבצע מול מבצע ואז תווכח שבדיוק ההיפך
דרך אגב קייטי מתחרה ממש מול יש ואושר עד במחירים הרגילים והרבה פעמים גם יותר זול מהם (רק שהוא קטן ואין חווית קניה ולא תמיד יש כמה סוגי חברות מכל דבר) וגם יש לקייטי שירות שאין בשום סופר אחר .
רק הייתי ממליץ לו להרחיב את החנות (אולי לקחת את לאומית ברגע שיגמר להם השכירות וכד' )
מעניין מה שאתה אומראבל לשפע ברכה יש מבצעים כמעט על כל החנות...
תסתכל כאן, KT לא מתחרה ב"יש" ו"אושר עד"...
אדרבה תביא משהו שKT יותר זולים משפע ברכה.
אפילו חסד לאלפים נראה לי היה יותר זול מKT (היום ייתכן וKT הכי זול ביחס למינימרקטים האחרים ברמה ד').
נראה שאתם לא מכירים את שפע ברכה רמה ג'. הייתי עושה שם קניות קבוע.
שים לב מדובר על שפע ברכה ברמה ג' עם הפרסומות עם הרקע השחור. לא בשפע ברכה של רמה א'/ב'/הקריה (זו רשת אחרת לגמרי, נראה לי המנהלים אחים, אבל מחירים אחרים לגמרי).
סתם כך בבית שמש רמי לוי החדש אחד הסופרים הטובים. ירקות באיכות גבוהה ב1.8 ש"ח (עגבניות, מלפפונים, בצל). ויש מבחר ענק של מוצרים מכל החברות. במיוחד עם המסופונים החדשים פינוק אין תורות בכלל אף פעם.
![]()
פערי מחירים מפתיעים: איך הידרדר רמי לוי למקום השלישי - אמס
היכן תמצאו פער של 19 אחוז והיכן פער של 25 אחוז? כמדי שבוע המוקד הציבורי בדק שני סלי מוצרים ונראה שאושר עד עוקפת את רמי לוי שהחזיקה בתואר הרשת הזולה ביותר שבועות ארוכים | הנתונים המלאיםwww.emess.co.il![]()
הרשת החרדית עוקפת את רמי לוי: זה הסל הכי זול ומשתלם - אמס
בשבוע שעבר עמד הפער בין הרשתות על 1,430 שקלים בלבד, אולם השבוע שוב זינק הפער ביותר ממאתיים שקלים • אז כמה תשלמו על 724 מוצרים וכמה על 25 מוצרים בלבד • 'המוקד הציבורי' עם הסקירה השבועיתwww.emess.co.il
גם בית יוסף זה כשרות מהדרין.מעניין מה שאתה אומר
דרך אגב רמי לוי החדש מרגיש לי לא כ"כ מותאם לאיזור שבו הוא ממוקם
אם פותחים סניף במקום חרדי אז למה כל דבר אני צריך לבדוק כשרויות?
ככה היה בהתחלה כבר מזמן השתנהמעניין מה שאתה אומר
דרך אגב רמי לוי החדש מרגיש לי לא כ"כ מותאם לאיזור שבו הוא ממוקם
אם פותחים סניף במקום חרדי אז למה כל דבר אני צריך לבדוק כשרויות?
זה מה שמעצבן אותי שאני צריך לבדוק כל שוקולד או חלב או גבינהככה היה בהתחלה כבר מזמן השתנה
אני עורך קניות רק שם וכמעט אין בעיה של כשרויות (כמובן שצריך לבדוק אבל יש כמעט הכל מהכשרויות הרגילות)
כמו שאתה מסתכל כמה זה עולה אתה מסתכל על הכשרותזה מה שמעצבן אותי שאני צריך לבדוק כל שוקולד או חלב או גבינה
טישו חמישיה 7.9אבל לשפע ברכה יש מבצעים כמעט על כל החנות...
תסתכל כאן, KT לא מתחרה ב"יש" ו"אושר עד"...
אדרבה תביא משהו שKT יותר זולים משפע ברכה.
אפילו חסד לאלפים נראה לי היה יותר זול מKT (היום ייתכן וKT הכי זול ביחס למינימרקטים האחרים ברמה ד').
נראה שאתם לא מכירים את שפע ברכה רמה ג'. הייתי עושה שם קניות קבוע.
שים לב מדובר על שפע ברכה ברמה ג' עם הפרסומות עם הרקע השחור. לא בשפע ברכה של רמה א'/ב'/הקריה (זו רשת אחרת לגמרי, נראה לי המנהלים אחים, אבל מחירים אחרים לגמרי).
סתם כך בבית שמש רמי לוי החדש אחד הסופרים הטובים. ירקות באיכות גבוהה ב1.8 ש"ח (עגבניות, מלפפונים, בצל). ויש מבחר ענק של מוצרים מכל החברות. במיוחד עם המסופונים החדשים פינוק אין תורות בכלל אף פעם.
![]()
פערי מחירים מפתיעים: איך הידרדר רמי לוי למקום השלישי - אמס
היכן תמצאו פער של 19 אחוז והיכן פער של 25 אחוז? כמדי שבוע המוקד הציבורי בדק שני סלי מוצרים ונראה שאושר עד עוקפת את רמי לוי שהחזיקה בתואר הרשת הזולה ביותר שבועות ארוכים | הנתונים המלאיםwww.emess.co.il![]()
הרשת החרדית עוקפת את רמי לוי: זה הסל הכי זול ומשתלם - אמס
בשבוע שעבר עמד הפער בין הרשתות על 1,430 שקלים בלבד, אולם השבוע שוב זינק הפער ביותר ממאתיים שקלים • אז כמה תשלמו על 724 מוצרים וכמה על 25 מוצרים בלבד • 'המוקד הציבורי' עם הסקירה השבועיתwww.emess.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים