דרוש מידע הקניון החדש סאן מול ברמה ד

לדעתי זה עניין של זמן ובעתיד השדרה יהיה יותר "קניון" לבילוי, אבל ימים יגידו...
נדמה ששום קניון באזור חרדי לא יהיה ממש "בילוי" עם באולינג וכדומה, מסיבות רוחניות.(ב"לב הרמה" אין אפילו חניות אוכל) כבר עכשיו קניון "סאן מול" לא ממש בצביון של השכונה.

מסיבוב במקום נראה שאין חנות אחת פנויה, ואין אפילו שלט אחד "להשכרה".
וודאי שהקניון ממש מוצלח ויהיה לו הצלחה, אבל אחרי כל הרעש הייתי שם ונדהמתי מהגודל כשחשבתי שיהיה לפחות פי 2

אני הייתי שם גם עכשיו והתאכזבתי.. חשבתי שמדובר בקניון גדול, וסך הכל זה קניון הרבה יותר קטן ממה שחשבתי.. -השדרה גדול פי 3 , מה שכן החנויות יותר מוצלחות אבל גם לא הבנתי למה 4 חנויות נעליים בקניון קטן אחד כשממול בשדרות האמוראים יש עוד..
לדעתי זה עניין של זמן ובעתיד השדרה יהיה יותר "קניון" לבילוי, אבל ימים יגידו...
-ועוד משהו נראה לי זה הניון היחיד שקייים בו חנות שמיועדת לבחורי ישיבות ואברכים ממש של מרכז התתי"ם פעם קניון היה נשי יותר.. ירידת הדורות :)
השדרה גדול אולי, אבל רוב החנויות שם ריקות, והקניון לא מתוחזק (מדרגות נעות לא עובדות וכו)
ממש לא עושה חשק לבוא לשם.

תכלס מבחינת שטח מסחר לא בכמות החנויות אלא בשטח מסחר מה יותר גדול השדרה או סאן מול
כי בסאן מול היה כתוב שטח 36000 מ"ר של מסחר ובשדרה זכור לי משהו כמו 30000 מ"ר
זה נכון?

תכלס מבחינת שטח מסחר לא בכמות החנויות אלא בשטח מסחר מה יותר גדול השדרה או סאן מול
כי בסאן מול היה כתוב שטח 36000 מ"ר של מסחר ובשדרה זכור לי משהו כמו 30000 מ"ר
זה נכון?
בסאן מול אולי זה כולל החניון... סתם לא יודע...
אני ראיתי שזה 15,000 מ"ר- סאן מול של מסחר

שניהם בערך 20,000 מ"ר למסחר
בסאן מול יש עוד 20,000 מ"ר תעסוקה
1756938163704.png

1756938221864.png

נכון להיום
מה כבר פתוח?
חיותה כבר פתחו?
החנויות הפתוחות נכון להיום (רוב החנויות בקניון פתוחות):
קומה -1 (רב תנחומא):
פעמית סטור
יפה נוף פלדהיים
מיי בלה
אביבית ויצמן
לוק
מודה
נועה הום
נועה קידס
סטייליש (ביגוד)
הדס
מיגייט
חיותה
בננה
מרכז הת"תים
קומה 0 (זכריה הנביא/שד' האמוראים):
הוקי פוקי (צעצועים)
קפוצ'ינו
מזל חזוט
גרביים עד הבית
פיצוחי א. מזרחי
גלורי
ליצ'י
מילה
יידישקייט (קיוי)
שמיז
מאפיית נחמה
קומה 1:
רחל סיטבון
CB
אביה יוסף
ניו טאצ'
איכות החוט
מצעית
שקל מרקט
אופטיקה 280
חומוס אליהו
KB

יש עוד חנויות בעבודות גמר שכנראה ייפתחו בזמן הקרוב (חלקם בימים הקרובים).
דרך אגב, לכל הדואגים, בפיצה אורי יהיו 24 מקומות ישיבה בתוך החנות (6 שולחנות), מתוכם 4 ספות זוגיות (אותו רעיון כמו ברובע ברח' מנחם פרוש). גם המסעדות בקומה העליונה בעבודות גמר.

החנויות הפתוחות נכון להיום (רוב החנויות בקניון פתוחות):
קומה -1 (רב תנחומא):
פעמית סטור
יפה נוף פלדהיים
מיי בלה
אביבית ויצמן
לוק
מודה
נועה הום
נועה קידס
סטייליש (ביגוד)
הדס
מיגייט
חיותה
בננה
מרכז הת"תים
קומה 0 (זכריה הנביא/שד' האמוראים):
הוקי פוקי (צעצועים)
קפוצ'ינו
מזל חזוט
גרביים עד הבית
פיצוחי א. מזרחי
גלורי
ליצ'י
מילה
יידישקייט (קיוי)
שמיז
מאפיית נחמה
קומה 1:
רחל סיטבון
CB
אביה יוסף
ניו טאצ'
איכות החוט
מצעית
שקל מרקט
אופטיקה 280
חומוס אליהו
KB

יש עוד חנויות בעבודות גמר שכנראה ייפתחו בזמן הקרוב (חלקם בימים הקרובים).
דרך אגב, לכל הדואגים, בפיצה אורי יהיו 24 מקומות ישיבה בתוך החנות (6 שולחנות), מתוכם 4 ספות זוגיות (אותו רעיון כמו ברובע ברח' מנחם פרוש). גם המסעדות בקומה העליונה בעבודות גמר.
כל זה פתוח ?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה