הקפאת תמונה

• הוסף לסימניות
איך עושים בפרימייר CS4 הקפאת תמונה כמו EXPORT FRAME

• הוסף לסימניות
כמו שאת מיצאת לסרט במקום פורמט avi או mpeg את בוחרת בפורמט tif

• הוסף לסימניות
הדרך הפשוטה ביותר:
תחת חלון המוניטור בצד ימין ישנו איקון בצורת מצלמה ,
קליק עליו והתמונה מיוצאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות על;837214:
הדרך הפשוטה ביותר:
תחת חלון המוניטור בצד ימין ישנו איקון בצורת מצלמה ,
קליק עליו והתמונה מיוצאת

האייקון הזה קיים גם בcs4????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;837372:
האייקון הזה קיים גם בcs4????
אני חושבת שכן
תבדקי(אף פעם לא עבדתי עם ה4

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהוא קיים רק מ-5 והלאה.

• הוסף לסימניות
ב4 הוא לא קיים בוודאות.

• הוסף לסימניות
תנסי CTRL+SHIFT+M

ב-3 CS זה עבד יופי

• הוסף לסימניות
CTRL+SHIFT+M
לא עובד 4
בכל זאת למען הכלל קיבלתי באישי- לעשות אקספורט מדיה ושם לבחור במקום AVI וכדו' יש אופציה של TIFF, אני המרתי אח"כ בפורמט פקטורי לJPEG

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;837847:
CTRL+SHIFT+M
לא עובד 4
בכל זאת למען הכלל קיבלתי באישי- לעשות אקספורט מדיה ושם לבחור במקום AVI וכדו' יש אופציה של TIFF, אני המרתי אח"כ בפורמט פקטורי לJPEG
:(
יותר קל כבר לעבור ל5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה