שיתוף > תנו לי מחמאה הקרחים והזורחים

• הוסף לסימניות
אבל אני מאוהבת קשות
נגועה:p:p
AE0A6449.jpg
AE0A6385 copy.jpg
AE0A6432 copy.jpg
AE0A6292 copy.jpg
AE0A6335 copy.jpg
AE0A6320 copy.jpg

• הוסף לסימניות
נו איך אפשר שלא
הבן שלך שובה לב איזה חיוך!!
והבת איזה בעקלך טפו טפו

תמונות מקסימות!
תאורה קרחת מעולה! ;):p
חסרה תאורה קידמית (בראשונות בעיקר)

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות לילדים מתוקים!!
הייתי קצת מאירה.

• הוסף לסימניות
חמודים בטרוף הקרחים שלך.............
העיבוד מהמם
עד שזה מגיע לפנים שלהם...........
שמת לב שהם נראות חומות וחשוכות נורא?

• הוסף לסימניות
מהמם!!! חמודים הקרחים - מה לעשות, תכל'ס הכי 'גבר' זה קרח (בשביל בנים)
יש לי אחיין שלפני החלאקה שלו לא היה מה לגזור... רק פוני ארוך, השער היה נראה כמו של ילד בן שנה...

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!! ועיבוד ג"כ.
רק כמו שאמרו-שניה אחת להאיר (ב-Levels בפ"ש)
וזה מושלם!.

• הוסף לסימניות
תודה לכם זה מחמם את הלב
וממש תודה על הארות אני יתקן

• הוסף לסימניות
מתוקים שכאלה

איך גדלו להם כך מהר

תמונות מקסימות ושובות לב

הרבה נחת

• הוסף לסימניות
דבש!
החיוכים שלהם מדביקים!!!
תני להם נשיקה ארוכהההה ממני!!;)

• הוסף לסימניות
איזה מתוקים בליע"ה

הסטיילינג פה מהמם.
לגבי הקרחות מכירים את זה טוב,רק לא משהו יותר גרוע מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה