הקריקטורה השבועית...

• הוסף לסימניות
:):):)

קבצים מצורפים

• 03 12 14.png
    KB 341.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מוטי, רק עכשיו קיבלת המודיע? ;)

תכלס,
אני נכנס לאשכולות 'הקריקטורה השבועית' רק כדי לראות האם 'המודיע' לא צנזרו משהוא מהקריקטורה המקורית, :rolleyes:

• הוסף לסימניות
מוטי.
קצת כאב לי למה לחרדים אין רכב חדשני יותר....

• הוסף לסימניות
זה כל הקטע... סוברו אברכים
אחרת זה יראה רפורמי :D

• הוסף לסימניות
יוואא איזה קריקטורה מקורית....
מבטא בדיוק את הפוליטיקה במיטבה :)
אהבתי את הרעיון.

• הוסף לסימניות
מקסים! זה כמו יציאת מצרים במדבר העכשוי - מי ניצל?...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את המסר
החרדים עוקפים את נתניהו ולפיד?
לצערי זה לא נראה לי מה שהולך לקרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1454274:
לא הבנתי את המסר
החרדים עוקפים את נתניהו ולפיד?
לצערי זה לא נראה לי מה שהולך לקרות

שים לב! השובל עשן עובר בין נתניהו ללפיד

• הוסף לסימניות
אברהם, המסר מאוד פשוט. גם לפיד וגם נתניהו ניסו לפנות לחרדים, ולהקים איתם ממשלה. לפיד יחד עם בוז'י הרצוג, בשיתוף עם החרדים, נתניהו רצה להעיף את לפיד ולהכניס את החרדים.

החרדים ברחו לשניהם...

• הוסף לסימניות
חזק ביותר!!

• הוסף לסימניות
חחחחח סובארו אברייכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה