הקריקטורה השבועית

• הוסף לסימניות
איזה כיף, בדיוק שרציתי לצאת מהפורום הקריקטורה הגיעה, נהנתי מאד, אפשר להמשיך הלאה בחיוך...(יש דברים גרועים יותר מעבודה במוצ"ש)

• הוסף לסימניות
כרגיל.
למעלה ביד של השוטר השמאלי, קצת מדי גס. זה נראה כמו איזה באבל בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
המכנסיים של השוטר נראים מדי מגוונים- לעניות דעתי,
עלה והצלח

• הוסף לסימניות
באמת יפה,
אני גם חושבת ש'זרקת' מידי אור על המכנסיים

• הוסף לסימניות
עענננננננננק

ת'אמת מיד כשראיתי את היצירה בעיתון חיכיתי שתעלה את זה לפורום כדי שגם אלו שעדיין לא מנויי המודיע, (אין לי שם מניות, אל תדאגו....) גם כן יהנו.

סליחה על השאלה, הרעיונות גם שלך או שרק הביצועים? שניהם מדהימים!!!

• הוסף לסימניות
לא מדי מאוחר?:(

נכתב ע"י eli_7;43763:
מתבקש לשלוח אותם לתיבה האישית שלי, עד ליום חמישי, ה' כסלו תשס"ח, בשעה 18:00. נא לציין בכותרת: "ראיון עם מרודוך".
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
חוץ מהיצירה - חידוש נוסף

על היצירה המופלאה עצמה אין מילים.
כאן גם מתחדש לנו צמד המילים המוצלח "אנא פוליס".:)
אז אתה גם רעיונאי מוצלח במיוחד.

• הוסף לסימניות
הרעיונות והביצוע הם שלי ע"י שמיים

• הוסף לסימניות
אדיר!

אנלא מבין את החברה שמעירים על קריקטורה הערות כגון "המכנסיים מוארים מדי".
אולי תעירו גם "האף ענק במיוחד"??? :)

הרי כל הקריקטורה היא שכל דבר בה הוא משונה, כל אלמנט נועד כדי לחדד את הרעיון/אדם וכו',
א"כ, מה מקום להערות שאינם רעיוניות על קריקטורה?

מורדוך, אני צודק?

• הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון לפני הפורום והתפעלתי מאוד הרעיון חזק מאוד

• הוסף לסימניות
גם בקריקטורה יש מקום לשינוי,
אף בולט וכד' זה בהחלט מחדד רעיון...
אבל צורת צביעת המכנסים נראה לי שלא.

• הוסף לסימניות
מליין, לא צודק.

• הוסף לסימניות
אני חושב שלכל אדם יש זכות להביע ביקורת על כל דבר אפ' קטן. להיפך. לקבל ביקורת זה אחד הדברים ש"הכי" בנו אותי וזה גם לא משנה ממי אפי' מילד קטן. אין לכם מושג כמה ביקורות אני מקבל אפי' מבחורי ישיבה. ברגע הראשון יכול להיות שזה אולי קצת פוגע .אבל אני לא מתבייש ליישם וב"ה אני רואה תוצאות: אין מה לעשות "ביקורת זה "ה"דבר הבונה ..תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה