בקשה הקרנה- אוקיינוס בוער

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היי למשהי ידוע אולי
אם יש הקרנות של זה, בחול המועד פסח?
או שבכללי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיהיה
אחרת כבר היו מתחילים לפרסם...
ומאמינה שאם כן יהיה אז רק לתו ירוק
ראיתי את הסרט הזה
סרט מדהים!!!
מפחיד ומותח ומרגש ומצחיק! בכל ביחד
שלמות של סרט....

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיהיה
אחרת כבר היו מתחילים לפרסם...
ומאמינה שאם כן יהיה אז רק לתו ירוק
ראיתי את הסרט הזה
סרט מדהים!!!
מפחיד ומותח ומרגש ומצחיק! בכל ביחד
שלמות של סרט....
היכן ראית אותו?
יש אפשרות להשכיר?

• הוסף לסימניות
דווקא ראיתי פרסומות בבני ברק
ולכן נראלי שיש בפסח

• הוסף לסימניות
יש הקרנות בפסח לפי מה שידוע לי
וזה סרט מושלםםםםם שווה כל שקל (אפילו שלא שלמתי שקל..)

• הוסף לסימניות
משהי יודעת אם זה חובת כניסה אם תו ירוק לכל ההקרנות או שזה לא חובה?
כי אין לי תו ירוק ולא נוגדנים ואני לא בגיל של החיסון יתנו לי להיכנס ללא תו ירוק?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מה המחיר בירושלים?

• הוסף לסימניות
משהי יודעת אם זה חובת כניסה אם תו ירוק לכל ההקרנות או שזה לא חובה?
כי אין לי תו ירוק ולא נוגדנים ואני לא בגיל של החיסון יתנו לי להיכנס ללא תו ירוק?
משהי יודעת???
זה ממש דחוף לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה