הקרנה בגדול של סרטון בזמן אמת

• הוסף לסימניות
שלום!
באה מהפורום השכן (איור)
רוצה לדעת אם מישהו מכיר אפשרות של צילום ותוך כדי הקרנת הסרטון בגדול.
איך עושים זאת?
ע"י מצלמת וידאו עם מקרן מובנה?
ע"י מצלמה מחוברת למחשב/מקרן ותוכנה מיוחדת?
צריך שזה יוקרן בזמן אמת....

תודה על העזרה!
יסמין

• הוסף לסימניות
אולי ב'קהילת עורכי סרטים' יוכלו לעזור לך?

• הוסף לסימניות
כמו באירוע שמראים לנשים מה קורה בגברים
בגברים מסתובב צלם וידאו וכל מה שהוא מסריט, רואות הנשים בחי

• הוסף לסימניות
יש לי אחד שמתעסק עם זה אם בא לך אחפש את המס' שלו

• הוסף לסימניות
אשמח. תודה רבה!
הבנתי ממשהו שיש מצלמות וידאו שמתחברות למקרן או עם מקרן מובנה השאלה אם ניתן להקרין בזמן אמת.
בכל מקרה, אשמח לכל עזרה בעניין.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1950679:
אשמח. תודה רבה!
הבנתי ממשהו שיש מצלמות וידאו שמתחברות למקרן או עם מקרן מובנה השאלה אם ניתן להקרין בזמן אמת.
בכל מקרה, אשמח לכל עזרה בעניין.
תודה!

את זה אני לא מכירה אבל זה לא אומר כי צלמי הסטילס ממש לא קשורים לזה

• הוסף לסימניות
כל מצלמת וידאו נורמלית מתחברת למעגל סגור
הכבל מתחבר למקרן

• הוסף לסימניות
קוראים לזה מוניטור אני יודעת שיש אפשרות לחבר למסך כדוגמאת מסך מחשב ואז מה שהצלם מסריט זה נראה על המסך , תבררי הגיוני מאוד שיש חיבור למקרן .

• הוסף לסימניות
הדרך הקלה והיקרה - מזמינים איש מקצוע שמתעסק עם מעגל סגור והוא מטפל בכל.
הדרך הקשה והזולה - מארגנים מצלמת וידאו נורמלית, מקרן וכבל ארוך מספיק (בהתאם לנתונים בשטח) מחברים את המצלמה למקרן, דואגים למשטח מתאים להקרנה עליו, אם נדרש גם סאונד - דואגים למערכת הגברה וחיווט וכו'
מומלץ לתרגל מראש את הסנכרון וההפעלה של המערכת, למניעת בעיות ברגע האמת.

אם מדובר באירוע רציני מומלץ לקחת איש מקצוע שידע לקלוע במדוייק לצרכים, החל מגודל המסך המתאים למס' הצופים ועד לעוצמת המקרן בהתאם לתאורה הקיימת בשטח וכו'

• הוסף לסימניות
מהסלולרי שלי אפשר לצלם וידאו
ובזמן אמת להקרין את זה על מסך במקום אחר

צריך מסך גדול ואינטרנט

• הוסף לסימניות
וואוווו תודה רבה!
רק לא הבנתי אם כל מצלמת וידאו מתחברת למקרן?
רק צריך להשיג כבל חיבור?
אם כך זה אמור להיות די פשוט... לא?

• הוסף לסימניות
כעקרון יש איש שעושה את זה
אבל לוקחת מסרטה יש חוט מיוחד
שמחבר למסרטה ולמקרן
ואז איש תחזוקה מחבר אותך לזה

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד

אני כל הזמן עושה את זה,
מצלמת וידאו ביתית פשוטה, שממנה את מוציאה כבל שסופק לך עם המצלמה- HDMI או AV שבקצהו הופך ל-RCA.
למקרנים חדשים בדרך כלל יש כניסת HDMI, (רק יש כמה גדלים אז תוודאי קודם אם את צריכה מתאם) לברקואים פשוטים מתאים RCA ואם את מוציאה רק תמונה (וידאו) ולא חשוב לך השמע אז תחברי רק את הצהוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי נעמי;1951514:
אני כל הזמן עושה את זה,
מצלמת וידאו ביתית פשוטה, שממנה את מוציאה כבל שסופק לך עם המצלמה- HDMI או AV שבקצהו הופך ל-RCA.
למקרנים חדשים בדרך כלל יש כניסת HDMI, (רק יש כמה גדלים אז תוודאי קודם אם את צריכה מתאם) לברקואים פשוטים מתאים RCA ואם את מוציאה רק תמונה (וידאו) ולא חשוב לך השמע אז תחברי רק את הצהוב.
בהצלחה!

תודה!
בדיוק היום השגתי את הכבל של בHDMI MINI לחיבור למצלמה. מקווה שיתחבר גם למקרן.
לא מכירה את השני- RCA אבל אם אצטרך אנסה להשיג אותו או מקרן אחר....
תודה על כל העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה