דרוש מידע הקרנות וסרטים לפסח

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לדעתי, הם לא כותבים את המחירים (הקצת מוגזמים) כי הם בטוחים שמי שבאה להקרנה לא תחזור לבית כי תשמע שהמחיר קצת יותר יקר ממה שתכננה להוציא..
נכון ומכעיס באותה מידה!!

• הוסף לסימניות
באמת הזוי,
והקטע היותר הזוי הוא שב'קראט' איחלו גם לר.שור לרגל הפקת הסרט 'אחרי הסוף'
וגם למורגנשטרן על הפקת הסרט 'איראן 3'. זאת אומרת שהם ידעו שיש כאן איזה סוג של כפילות...
כן, וגם כל אחת תארה את הפקת הסרט באיפה שהיא לא הסריטה
בתאורים נרחבים, לדעתי יותר הרסו לעצמם עם התאורים,

• הוסף לסימניות
וזה בלי לציין את אלה שגם במודעה לא כותבים את המחיר....
מצטרפת למימיי, בד"כ בסביבות ה50-60 לחדשים.
החדשים 70-80...
בערים מסביב זה יכול להיות 35 פאתם בסבסוד העיריה

• הוסף לסימניות
אני יגיד לכם משהו. אני הולכת לסרט פעם ב...
וכן . נהנית מאוד! בכלל לא מתעמקת בעלילה, אם זה מספיק ברמה או לא. כמובן שלא יהיה משעמם.
חשוב לי תפאורה יפה ושחקניות טובות.
מעבר לזה, נהנית מהשקט, מההתנתקות..

• הוסף לסימניות
אז היה לאש באוויר..
וזו אותה מפיקה, לא??
לאש באויר היה טריילר???
את בטוחה???
זו אותה מפיקה- כן.
אבל כפי הידוע לי היא לא הוציאה טריילר...

• הוסף לסימניות
לאו דווקא
יש סגנונות ויחידי סגולה מקוריים כמו למשל מעלי (אם יש השנה ממש ממליצה למי שלא ראתה)
מי שמתעניינת בזה שתלך ומי שלא לא.
כמובן שלבררניות (או אלה שלא אוהבות שזה חוזר על עצמו) עדיף לנסות להתרשם קודם לפני שהן הולכות לסרט כלשהו....
גם הסרט צעיף של כוכבים (לא זוכרת של מי) היה ממש עלילה מרתקת ושונה

• הוסף לסימניות
אני יגיד לכם משהו. אני הולכת לסרט פעם ב...
וכן . נהנית מאוד! בכלל לא מתעמקת בעלילה, אם זה מספיק ברמה או לא. כמובן שלא יהיה משעמם.
חשוב לי תפאורה יפה ושחקניות טובות.
מעבר לזה, נהנית מהשקט, מההתנתקות..
לגמריי!! מסכימה איתך..

מצד שני יש לברזל יותר ניסיון בתחום והסרטים שלה מאד מקצועיים ומושקעים ולא מדי הצגתיים לגבי הרמה אני כן חושבת שיש לה רמה גבוהה, וסליחה שאני מבלבלת אותך...
עניין של סגנון:) על טעם וריח אין להתווכח
ואין ספק שיש לה יותר וותק וניסיון
אבל גם אם יש לה יותר וותק וניסיון זה לא אומר שההפקות שלה ואו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה