studio-outline
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
חחחח זה ההנאה בשבילנו!תגידו,
לא מפריע לכם הצרחות של הבנות באמצע הסרט?
לדעתי זה פוגם בהנאה מהסרט....
פחות עושה לי את זה לראות בבית.. צריך את המצב שבאולם...
חחחח זה ההנאה בשבילנו!תגידו,
עשיתי לך לייקמי שרוצה שישלח לי מייל y0548502883 ההמשך ידוע.....
לא חושבת שזה המשך כי אם כן היא הייתה מפרסמת על זה.דרך אגב, מה זה איראן 3?
זה סרט המשך לסרטים קודמים אן בלי קשר?
תנסי לבקש מ: @ניהול האתראין דרך למחוק הודעות?
אוךךךך
את מתכוונת מהאתר או מהמייל?יש דרך לחסום אנשים...ואני אומרת את זה מנסיון...![]()
גם וגם...את מתכוונת מהאתר או מהמייל?
אין המשך זה סרט חדש לגמרי !!!דרך אגב, מה זה איראן 3?
זה סרט המשך לסרטים קודמים אן בלי קשר?
ממש לא!תגידו,
כשתהיי בפרוג תודיעי לי, אתן לך את כתובת האימייל שלי ואמחוק ישר.מאיפה את?
בהחלט,תגידו,
הצרחות של הבנות שצורחות בהקרנותאם כבר אני אבזבז זמן ועצבים על סרט, בלי צרחות הוא לא שווה כלום!
יש בזה!!הצרחות של הבנות שצורחות בהקרנות
זה פוגם בכל ההנאה של הסרט
וכל הנשים האחרות שגם משלמות וגם רוצות ליהנות
לא נהנות בגלל שיש כמה שנהנות מהסרט רק כשצורחים
בעיני זה תת רמה!
חבל...יש בזה!!
אבל תכל'ס הבנות שבאות לצרוח, באות נטו לצרוח ולא להנות מאיכות ורמה,
ולכן הרבה מפיקות עושות המון קטעים מפחידים ולאו דווקא ברמה
יודעת אם יש גם בירושלים??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים