מופעי תרבות ~~~הקרנות חול המועד פסח תשפ"ד~~~

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש? ומהם החדשים ביותר הקודמים?
אשמח גם להמלצות כמובן!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?
גם לא על הקודמים?

• הוסף לסימניות
1712667284920.png

ראיתי טריילר וזה לא משהו....

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-04-09 155441.png
    צילום מסך 2024-04-09 155441.png
    KB 860.5 · צפיות: 151
  • הוסף לסימניות
אני ראיתי שיש 2 חדשים
אחד של טנא הפקות לא זוכרת איך קוראים לו
ואחד שקוראים לו דה זה וו(נראלי כותבים את זה ככה) לא זוכרת של מי.

• הוסף לסימניות
מאיפה מקבלים טריילר ?

• הוסף לסימניות
בקריית מלאכי

קבצים מצורפים

• דה ז'ה וו נחל'ה להדפסה.jpeg
    דה ז'ה וו נחל'ה להדפסה.jpeg
    2.6 MB · צפיות: 134
  • גולדרש להדפסה.jpg
    גולדרש להדפסה.jpg
    KB 539.2 · צפיות: 126
  • הוסף לסימניות
אשמח מאוד למי שיש לעלות זמני הקרנות של ירושלים ב"ב ומ"ע של טנא הפקות דינה פרלשטיין אם יש שוב גולדרש ודה זו וו
תודה

• הוסף לסימניות
חסימה מפורום איש את רעהו
יש בחריש ובכפר יונה את דה זה וו, בכפר יונה זה 45. אשמח לטריילרים מכל הסוגים כי לא יצא לי לראות הרבה ואני די בררנית בנושא. לדעתי סרט טוב הוא לאו דוקא מותח בלי סוף... תודה! המייל שלי ahsubin ושטרודל גימל קום

• הוסף לסימניות
חסימה מפורום איש את רעהו
אפשר גם לשלוח לי תטרילר?
תגידי לי כשאת כאן אני ישים תמייל שלי
תודה

• הוסף לסימניות
הטריילר של דה זה וו מטורףףףףףףףףףףףףףףףף-ראיתי אותו ביוטיוב (חפשו, אסור לשלוח פה..)
זה מבית איראן 3
נראלי אני אלך לדה זה וו לארץ האש

זמני הקרנות דה זה וו
1713178875900.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה