- הוסף לסימניות
גברים בעיקרון. אבל אוניברסלי.עזה במוקד נקמה יהודית 6 זה סרט לנשים או לגברים ???
גברים בעיקרון. אבל אוניברסלי.עזה במוקד נקמה יהודית 6 זה סרט לנשים או לגברים ???
תודהגברים בעיקרון. אבל אוניברסלי.
וודאיתודה
כוונתי לשאול אם זה רק שחקנים גברים ?
שעה ו4 דקותהסרט הנקמה היהודית 6. כמה דקות הסרט ?
אני חושב בתור אחד שקנה וראה שזה שווה כל שקל, רמה גבוהה כמו שגרובייס יודע להביא.. באמת מרתק ועוצר נשימה.אשמח לשמוע ביקורות על הסרט ממי שצפה בו
בכל זאת 80 ש"ח חד פעמי תודה מראש.
איך אני יכול להתקין תוסף הורדה תודה מראש.הייתי ממליץ לך להתקין תוסף הורדה ולהוריד בכל זאת
ולכן אין ברירה, והיות ושילמת על הסרט תתקין תוסף ותוריד שתוכל ליהנות מה80 שקל האלו לתקופה ארוכה מאוד..לא הבנתי 79 ש"ח ליחיד?
79 שח ל24 שעות זה ממש ממש מוגזם
באתרים אלו מקובל מאוד מינימום 48 שעות
איך אפשר להתקין תוסף הורדה?אני חושב בתור אחד שקנה וראה שזה שווה כל שקל, רמה גבוהה כמו שגרובייס יודע להביא.. באמת מרתק ועוצר נשימה.
הייתי ממליץ לך להתקין תוסף הורדה ולהוריד בכל זאת, תבין את גרובייס שהוא נותן לך צפייה ל24 שעות כי אם הוא יתן לאנשים לקנות ולהוריד אם יהיו אנשי חסד שיקנו בשביל כוולם...
בע''ה ב''ה.אני חושב בתור אחד שקנה וראה שזה שווה כל שקל, רמה גבוהה כמו שגרובייס יודע להביא.. באמת מרתק ועוצר נשימה.
הייתי ממליץ לך להתקין תוסף הורדה ולהוריד בכל זאת, תבין את גרובייס שהוא נותן לך צפייה ל24 שעות כי אם הוא יתן לאנשים לקנות ולהוריד אם יהיו אנשי חסד שיקנו בשביל כוולם...
יש השנה את הסרט זהות כפולה או סלנטו בירושלים או בבית שמש מתישהו?
לפי מה שידוע זה נטרלי.עזה במוקד נקמה יהודית 6 זה סרט לנשים או לגברים ???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //