הקרנת וידאו באירוע

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם זה אמור להיות בפורום הזה, אבל רק פה אני יכול לשאול את זה.

איך מקרינים וידאו באירועים בלי שיראו את השולחן עבודה של המחשב באופן שאני יועל לעבור מוידאו לוידאו בלי שיראו כלום באמצע, כמו באירועים המקצועיים (ולא כמו באירועי בית ספר וכו')

עושים את זה לבד או שיש תוכנה כזאת?

• הוסף לסימניות
אפשר בעזרת תוכנת אנקור להכין את הכל ברצועה אחת עם קפצ'רים לעצור בין קטע לקטן.

• הוסף לסימניות
למקצוע הזה קוראים VG, ויש פשוט תוכנות אפילו חינמיות של VG, תחפשו בגוגל.

• הוסף לסימניות
תוכל להעלות קישור, כי אני לא מצאתי משהו.

• הוסף לסימניות
מצטרף לבקשה.

אני מקרין בארוע דברים ואני לא רוצה שיראו על המסך את הדסקטופ

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בתצוגה של המחשב

• הוסף לסימניות
יש הרבה דרכים ידניות לעשות משהו דומה, אבל באירועים יש להם תוכנה שהם גוררים לשם את הוידאו וזה מה שרואים במסך. לא רואים את העכבר ולא את שולחן העבודה וכו' ואת התוכנה הזאת אני מחפש.

• הוסף לסימניות
יש לי חבר

יש לי חבר שפיתח תוכנה על בסיס של פאייר פוייט
(ובנוי על הרעיון של חלוקת המסך לשתי מסכים במחשב נייד כשמחברים למקרן)
והוא כותב במסך אחד, לוחץ "עדכן" והמלל מתעדכן במסך השני
הוא מופיע כמעט בכל ערב התרמה
שרוצים להראות בזמן אמת את שמות התורמים
והסכום הכולל שנאסף עד עכשיו..

תנסה במחשב נייד כשמחברים למקרן יש אפשרות לבחור
'שכפל מסך' או 'פצל'-
(כמו שעורכי וידאו משתמשים עם שתי מסכים
ומה שרואים באחד לא רואים בשני)
יגעתי ומצאתי .....

• הוסף לסימניות
יש בשלט של המקרן לחצן black שמשחיר את המסך
אפשר ללחוץ עליו לסדר את התצוגה
ולחיצה נוספת להחזרת התצוגה למקרן

• הוסף לסימניות
(האשכול מוקפץ)
הכי קל לעבוד עם מכשיר ניווט -
לא יודעת איך קוראים לו.
יש בו כמה מסכים ומחברים אליו את כל המחשבים, או הDVD, ואפשר לחבר אליו גם את המעגל סגור אם יש הסרטה באירוע עצמו.
דרך המכשיר הזה בוחרים כל פעם איך מסך יראו.

אפשר להגיע עם זה לביצועים מהממים של שילוב אפקטים/הסרטות מהמחשב, ביחד עם מה שקורה בשטח על הבמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה