בריאות הקשר בין כתמים לבנים על העור וחסרים תזונתיים, אמיתי?

• הוסף לסימניות
האם יש אמת בתאוריה שגדלנו עליה באשר לקשר בין כתמים לבנים על העור וחסרים תזונתיים?
גוגל לא הניב תוצאות כמבוקש, ואני מעוניינת לדעת האם יש אמת בסיפורים הללו או שהם תאוריות שנקשרות עם תרופות סבתא.

• הוסף לסימניות
על העור זה יכול להיות פטריה. בציפורניים זה ידוע פסים לבנים לא כתמים מראה על חסר בסידן. מנסיון אישי כשהוספתי סידן זה עבר עם הגדילה של הציפורן.
אבל בעור זה עניין לרופא עור או לרופא משפחה אם זה משהו פתאומי. לא לזלזל ולא ללכת לתרופות סבתא...

• הוסף לסימניות
לי היו אומרים שהכתמים הלבנים על הציפורניים מעידים על חוסר בברזל.
האם יש אמת בתאוריה שגדלנו עליה באשר לקשר בין כתמים לבנים על העור וחסרים תזונתיים?
גוגל לא הניב תוצאות כמבוקש, ואני מעוניינת לדעת האם יש אמת בסיפורים הללו או שהם תאוריות שנקשרות עם תרופות סבתא.

• הוסף לסימניות
ברגע שיש כתם גם אם אוכלים מלא ירקות זה ללא עוזר
קרוב משפחה פעם אמר לי שזה מי שלא אוכל גבינה..
מישהו שלא היה יכול גבינה וחלבי עקב בעיה בריאותית וכל הציפורניים היו נקודות לבנות
תאכלו יותר גבינה..תבדקו אם עוזר

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה כתוצאה מקנדידה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה