- הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1861786:מאוד יפה
אבל קשה לי להאמין שאפשר ללמוד גיטרה ב6 מפגשים
זו שיטה שעובדת כבר שנים, אפשר לקרוא עליה בגוגל ולחפש סרטונים ביוטיוב..
נכתב ע"י לאה ורחל;1861786:מאוד יפה
אבל קשה לי להאמין שאפשר ללמוד גיטרה ב6 מפגשים
נכתב ע"י סתם;1863116:עבודה מקסימה ומושכת
רצית עקיצה- אפור מידיי, היה יכול להיות צבעוני יותר
נכתב ע"י chavi9;1863131:לא מסכימה. צבעוני בדיוק במינון הנכון...
עבודה נהדרת.
מצטרפת מאוד להערה על הזרות של הגיטרה... הלכתי לכתוב את זה וראיתי שכתבו כבר.
כןנכתב ע"י מיס;1862948:גם לגברים?
לכאורה זה לא יהיה בנייר עיתון בכל מקרה,רק על כרומונכתב ע"י סתם;1863372:איך זה יראה בנייר עיתון?
אם מעולה
אז אני רגועה
זאת גיטרה אקוסטיתנכתב ע"י ariels;1862870:איזה יופי! (אז יש לי סיכוי ללמוד גיטרה? חלום ישן...)
הצבעוניות מיוחדת
לגבי הגיטרה - מצטרפת לקריאות
ועוד משהו - זו לא גיטרה קלאסית רגילה? כאילו, הצורה שלה לא עגולה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים