הרבה מים כבר זרמו בגיחון...

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלנו חשבון מנופח מחברת הגיחון-ירושלים, אנחנו כבר לא גרים בירושלים יותר מ7 שנים והם טוענים שהם שלחו חשבונות לדירה שגרנו בה שיש חוב (שלנו ממש לא ידוע עליו)
מסתבר שהשירות שלהם קצת בעיתי, והם בקושי מנדבים לנו מידע מאיפה צץ הסיפור הזה עכשיו.
השאלה שלי: 1. האם חל חוק התיישנות בכאלה מקרים? ואם כן אחרי כמה זמן? והאם זה שהם שלחו מכתבים לכתובת שהם קיבלו דיווח שאנחנו כבר לא גרים שם זה דבר נורמלי?
2. האם יש עסקן או משהו אחר שיכולים לעזור במקרים כאלה?
תודה על כל תגובה:)

• הוסף לסימניות
תנסו אולי הרב גולדנטל מבני ברק - דגל התורה
ממש לא נעים סיפור כזה ועוד בערב פסח....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחפושת;973438:
תנסו אולי הרב גולדנטל מבני ברק - דגל התורה
ממש לא נעים סיפור כזה ועוד בערב פסח....

תודה רבה לך:)
יש לך אולי טלפון שלו??

• הוסף לסימניות
יש פה אולי מישהו שבכל אופן מתמצא בחוק ההתישנות?

• הוסף לסימניות
תריבו איתם:)
זה ספורט של שנים...

אנחנו היינו 4 שנים לא רשומים(!) התחננו שיסדרו את הענין,
עד שפניה למבקר המדינה חייבה אותם לרשום אותנו בשעטו"מ...

ואז רשמו לנו 2 דירות....
והחשבונות...
ולסגור את זה ריצות אלפי פעמים ללא תועלת...

(זה היה בבנין ישן עם מונה מים משותף,
מה שקרה שבעצם השכנים שילמו עלינו)

תפנו למבקר המדינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;973534:
תריבו איתם:)
זה ספורט של שנים...

אנחנו היינו 4 שנים לא רשומים(!) התחננו שיסדרו את הענין,
עד שפניה למבקר המדינה חייבה אותם לרשום אותנו בשעטו"מ...

ואז רשמו לנו 2 דירות....
והחשבונות...
ולסגור את זה ריצות אלפי פעמים ללא תועלת...

(זה היה בבנין ישן עם מונה מים משותף,
מה שקרה שבעצם השכנים שילמו עלינו)

תפנו למבקר המדינה.

תכלס את ממליצה באמת להתעסק איתם או לבלוע את הצפרדע הענקית ולשלם וזהו? כלומר, זה שווה להתחיל לריב איתם או שרק נתחרט אחרי זה שהתחלנו?

• הוסף לסימניות
תלוי כמה כסף זה, המריבות ייקחו לך אנרגיה נפשית וזמן. את יכולה לעשות חישוב יבש ולשער כמה זמן זה ייקח וכמה את מרוויחה משכורת בפרק הזמן הזה. האם 1 מול 1 זה שווה? או שהסכום נמוך ממשכורתך?

בכל מקרה לנציב תלונות הציבור במבקר המדינה כדאי לפנות, זה כ"כ פשוט שחבל לא לעשות שאת.
מלאי ושלחי את הטופס המצורף לכתובת מייל זו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• natsiv-form.doc
    KB 117.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
אם מישהו יכול להוריד מאיזה אתר את חוק ההתישנות זה מאוד יעזור לנו להחליט אם יש מה לפנות בכלל לכיוון הזה או ישר להתעסק בענין התשלומים ולפחות הורדת הריביות.
מתגובות של אנשים בסביבה שמענו שחברת הגיחון זו חברה ממש ממש נחמדה:rolleyes: וקשה להתעסק איתם.
השאלה אם יש איזה עסקן שיכול לעזור לפחות בהורדת הריביות ואז נשלם רק את הקרן לדעתם כי לפי דעתנו גם הקרן לא הגיונית.
על הרב גולדנטל אמרו לי שהוא יכול לעזור בענין של ביטוח לאומי השאלה אם זה נכון, או שלמישהו כאן ידוע אחרת?

ממש משעמם לנו עכשיו בערב פסח, אין לנו מה לעשות חוץ מלהתעסק עם זה:rolleyes:;):)

• הוסף לסימניות
הם פנו אליכם בעצמם או דרך משרד עו"ד? זה נשמע שהם מנסים לנצל את הרגע לפני שיעבור חוק ההתיישנות(למיטב ידיעתי זה 7 שנים[אין לי דרך לאמת כרגע]).
אם זה סכום רציני נראה לי שהייתי תובעת בבית משפט לתביעות קטנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;973670:
הם פנו אליכם בעצמם או דרך משרד עו"ד? זה נשמע שהם מנסים לנצל את הרגע לפני שיעבור חוק ההתיישנות(למיטב ידיעתי זה 7 שנים[אין לי דרך לאמת כרגע]).
אם זה סכום רציני נראה לי שהייתי תובעת בבית משפט לתביעות קטנות.

הדרך שהם פנו אלינו ממש לא נעימה, פנו דרך הבנק:rolleyes: למי שמבין.

בגלל זה אני באמת רוצה לדעת מה אומר חוק ההתישנות, כדי לדעת אם לפעול במישור הזה או להתחיל לריב בדרך אחרת.

• הוסף לסימניות
ממש לא לשלם כסף שאתם לא צריכים לשלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;973693:
ממש לא לשלם כסף שאתם לא צריכים לשלם.
ממש נחמד לומר את זה כשחשבון הבנק של מישהו אחר מעוקל...

השאלה האם זה משנה אם תפעלו לפני שתשלמו או אחרי..
אם יש סיכוי לקבל החזר לאחר תשלום (אין לי מושג...) אז לכאורה עדיף לסגור את העניין ואח"כ לנסות לריב...
או שאולי אח"כ זה כבר ברכה לבטלה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;973881:
ממש נחמד לומר את זה כשחשבון הבנק של מישהו אחר מעוקל...

השאלה האם זה משנה אם תפעלו לפני שתשלמו או אחרי..
אם יש סיכוי לקבל החזר לאחר תשלום (אין לי מושג...) אז לכאורה עדיף לסגור את העניין ואח"כ לנסות לריב...
או שאולי אח"כ זה כבר ברכה לבטלה..

אם לא שהייתי בסרט הזה,
לא הייתי אומרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה