נכתב ע"י נוי;1042269:יוסף- זה לא השם משפחה?
צריך להתפלל: הרב עובדיה בן ג'ורג'יה לא?
תחליטו. אני רוצה להתפלל.נכתב ע"י למען דעת;1042276:שמו הפרטי: עובדיה יוסף!
נכתב ע"י נוי;1042277:תחליטו. אני רוצה להתפלל.
נכתב ע"י GRN;1042308:נראה לי שבאמת יש בלבול בעניין הזה.
נכתב ע"י רחלים;1042312:להתפלל: הרב עובדיה יוסף בן גורג'יה.
יוסף זה שמו הפרטי
השם משפחה המקורי הוא עובדיה. קראו לו הרב עובדיה עובדיה.
נכתב ע"י לשם שינוי;1042309:הרב עובדיה בן ג'ורג'יה
יוסף זה שם המשפחה- בודאות.
מתחילה א'- ל' בלי נדר.
בשורות טובות!
נכתב ע"י EC;1042313:אז מדוע לילדים שלו קוראים הרב דוד יוסף/ הרב יעקב יוסף/ לכלתו יהודית יוסף, הספר על אשתו כתוב סיפורים על הרבנית מרגלית יוסף וכו'?
אבל באמת זה לא משנה ומתפללים כך: עובדיה יוסף בן ג'ורגיה לרפו"ש בקרוב.
נכתב ע"י רחלים;1042325:כי הוא שינה את שם משפחתו. מעובדיה ליוסף.
נכתב ע"י רוני1025;1042419:כך אמר בנו הרה"ג יצחק יוסף במוצאי שבת כשערך לאביו מי שברך.
בטוח שזה המספר אני גם רוצה להצטרף וזה מנתק מהקו...נכתב ע"י EC;1042264:יש התארגנות לאמירת 1000 ספרי תהילים לרפואתו..
להצטרפות- 03-5777772
הציבור נקרא להרבות בתפילה עבור מרן הרב עובדיה יוסף בן גורג'יה לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים