- הוסף לסימניות
מתייחס רק לסעיף 3אני עוצר כאן את הנושא כי זה עבר לוויכוח,
אני רק רוצה לציין 3 נקודות:
1. העדויות שנכתבו כאן זה ממש מוזר לי - כי בעבר כשהיה חשד שזה גורם לבעיות בתפקודי כבד - זה גרם לחקירה בינ''ל וכמעט לקריסת החברה - והם עבדו קשה כדי להוכיח שזה לא נכון - קשה לי לקבל את זה שיש היום רופאים שיודעים שהרבלייף גורמת לבעיות בתפקודי הלב והכבד - וזה לא הביא לשום חגיגה משפטית,
2. אני מתאפק כאן להמליץ על החברה (וגם מסתייג קצת) בגלל שלדעתי אסור להמליץ כשייתכן שלשני זה יגרום נזק -
לדעתי - גם אסור לתת דיסאינפורמציה באופן גורף כשזה יכול לגרום נזק לשני (ההודעות האחרונות כן היו בגדר תקין - עם הסתייגויות להיות במעקב וכדו')
אגב, אינני דן לכך חובה - ובפרט מי שסובל/ת בגללם,
3. ולמשווקי הרבלייף היקרים - אשמח לקבל מענה על 2 שאלות - 1) בנושא הכשרות: האם יש גוף כשרותי שמפקח על מוצרי החברה ? (הכשרות שיש על המוצרים - זה ממש לא מספק רבים וטובים כאן בארץ ובחו''ל - ואני מעדיף לא לפרט בנושא הזה בגלל שזה פורום ציבורי), 2) בינתיים לא קבלתי מענה מאף-אחד מה קורה כשמגיעים למשקל היעד - האם צריך להמשיך עם מוצרי הרבלייף לכל החיים כדי שלא לעלות שוב במשקל (או להיהפך למשווקים....) או שניתן לשמר גם בלי המוצרים ? ואיך ?
לגבי כשרות חלק מהמוצרים הם עם ההשגחה שצירפתי שעל זה רוב הרבנים אומרים שזה בסדר
2 ברור שאפשרי כל העניין של התוכנית הוא ללמוד לאכול נכון וכדי שיהיה קל לוקחים את השייק ואפשר לקחת גם אלוורה שזה עוזר לנקות את הגוף וללמוד להרגלים נכונים
אבל ברור שאין צורך
גיסתי עשתה את התוכנית בלי לקחת שייקים בכלל וגם יורדת במשקל רק יותר לאט
בקיצור העיקר זה התוכנית והשייק עוזר
אם רוצה עוד פרטים תפני באישי
הנושאים החמים