הרבנית אביגיל בוסו

• הוסף לסימניות
מי מכיר? אשמח לפרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1277666:
מי מכיר? אשמח לפרטים.

אם זו סבתא שלי זה נקרא שאני מכירה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffat;1277705:
אם זו סבתא שלי זה נקרא שאני מכירה?

מה את אומרת!? הלכתי איתה בדרך לכותל ביום שני (כשעה) וראיתי שכולם פונים אליה הרבנית וכו' לא הכרתי אותה עד אותו יום וענין אותי מי זאת שכולם מכירים ואני לא ועם מי היתה לי הזכות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1277720:
מה את אומרת!? הלכתי איתה בדרך לכותל ביום שני (כשעה) וראיתי שכולם פונים אליה הרבנית וכו' לא הכרתי אותה עד אותו יום וענין אותי מי זאת שכולם מכירים ואני לא ועם מי היתה לי הזכות...

לא הבנתי,
אז עכשיו את כבר יודעת מי זו?
ןלמה הלכת איתה לכותל, מה הקשר ביניכן?

• הוסף לסימניות
היא היתה נשמעת מישהי חשובה ומיוחדת.
הלכתי איתה דרך ארוכה מאיפה שהאוטובוסים עצרו, דרך העיריה והרובע עד הכותל. ונהניתי מכל רגע! חוויה עמוקה! עד שראיתי אנשים שקוראים לה הרבנית ומספרים לה איך בזכותה התחזקו ... וביקשו ברכות... ואחר כך היא לקחה אותי למנהרות הכותל... לעזרת נשים...
הבנתי שהיא משהו מיוחד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה