מידע שימושי הרבנית ימימה מזרחי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מידע על שיעורים שהיא מוסרת או שיעורים מוקלטים אם יש למישהו
ותודה מראש

• הוסף לסימניות
גוגל יקירתי

לא הייתי אבל הבנתי שצריך להגיע שעה קודם כדי לזכות להכנס.
לא יודעת מה קורה כעת בקורונה, לקח הרבה זמן עד שחזרה ללייב, ושוב חזרה הקורונה...

• הוסף לסימניות
אפשר גם למצוא שיעורים מוקלטים באתר הידברות
מצטרפת.... יש לך שם שיעורים מדהימים ממנה ומעוד רבניות מקסימות כמו הרבנית חגית שירה וחדוה לוי וכו'.... באתר אשירה אבל יש לה יותר שיעורים ומשהו קבוע נראה לי... מה שכן- בהידברות זה חינם ובאשירה זה עם עלות...

• הוסף לסימניות
מצטרפת.... יש לך שם שיעורים מדהימים ממנה ומעוד רבניות מקסימות כמו הרבנית חגית שירה וחדוה לוי וכו'.... באתר אשירה אבל יש לה יותר שיעורים ומשהו קבוע נראה לי... מה שכן- בהידברות זה חינם ובאשירה זה עם עלות...
אבל ההרצאות שם נפתחות בנטפרי?

• הוסף לסימניות
נטפרי חסום, לא קשור באיזה אתר, כל הסרטה עם נשים.
ואני יודעת שיש היום שיעור שלה ב 20:30 בית הכנסת "רבי מאיר בעל הנס", רח' שערי חסד 18, ירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה