הרב אלישיב

• הוסף לסימניות
עבודה מיוחדת!
קצת הערות כמו שכתבו על צורת הזרוע-יד. הגרי"ש אלישיב היה חיוור הרבה יותר מהמתואר בציור.

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד!
איך את מציירת בסגנונות כ"כ שונים? וואו!

• הוסף לסימניות
אמיתי ונוגע ללב...

• הוסף לסימניות
ממש מפתיעה עם שלל הסגנונות שלך!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
ציור מדהים! סגנון מפתיע...
אני יודעת כמה קשה לבצע שינויים בסגנון הזה, ובכל זאת הייתי משקיעה עוד קצת,
בהתאם להארות שהעלו כאן לגבי הידיים, המעיל וגוון הפנים של הרב אלישיב.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נראה לי שהשיער נורא לא אוטנתי. הוא מידי חלק בציור. (נראה אחרי פן....)

(לא נעים שאני היחיד פה שלא ממש מפרגן, אבל זה רק מכוונות טובות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;824956:
נראה לי שהשיער נורא לא אוטנתי. הוא מידי חלק בציור. (נראה אחרי פן....)

(לא נעים שאני היחיד פה שלא ממש מפרגן, אבל זה רק מכוונות טובות)
הציור מדהים, ואני רוצה שהוא יהיה תמונת רקע אצלי במחשב, אבל לדעתי הזקן צריך קצת "דילול".

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות
והאמת שאני מקבלת לגמרי את כל הערות
מסכימה עם כולם
זה לא ז'אנר שאני רגילה לצייר, ממש לא.

אבל עדיין לא מצאתי את הזמן לשפץ,
אולי אעשה זאת בהמשך?
ואם למישהו יש את התמונה המקורית אשמח לקבל,
אולי זה ימריץ אותי לתקן את הדרוש.
ציירתי מתמונה מגזיר עיתון ישן ולא איכותי בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה