מידע שימושי הרב ברוך גריינמן

• הוסף לסימניות
יש לי (לבעלי) את השיחות שלו להדרכה לפני חתונה על אורחות הבית וזוגיות לגברים, זה דיסק עם 10 שיחות, אם צריך אני אעלה.
אפשר לשלוח לי במייל בבקשה את השיעורים, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו אשמח אם ישלח גם לי, אני חתן. yehuda5497 שטרודל וכו'

• הוסף לסימניות
בקיצור, כולם כאן צריכים בצורה נואשת מי שיכול להעלות או מי ששלחו לו נא להודיע ונשלח את המיילים שלנו ויהיה חסד עצום אם יוכלו לשלוח לנו כאן.

• הוסף לסימניות
לכל מי שמעוניין, אני יעלה את זה בגמבו ויתן לו את הקישור, שימו לב שהשיחות הם לגברים בלבד.
אז מי שמעוניין שיכתוב כאן ואני ישלח לו אח"כ באישי.
אני מעוניין שתשלח לי למייל את השיעורים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שקיבל??

אם כן, אשמח לקבל ממנו.
erz0316 בג'מייל.

• הוסף לסימניות
בינתיים נראה שהרוב כאן מנדבים את המיילים שלהם אבל אף אחד נראה שיש לו...

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לשמוע את השיעורים של הרב ברוך גריינמן לנשואים?
הבנתי שיש נקודות שאפשר לשמוע שם
מישהו יודע איפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה